Web hosting este cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastra

Un pachet de web hosting se activeaza imediat dupa inregistrarea unei plati. Pachetele noastre de gazduire se afla pe servere cu discuri SSD. Serviciile noastre sunt foarte rapide si potrivite pentru nevoile dumneavoastra. Contul de web hosting pe care il detineti va ofera posibilitatea sa va modificati pachetul. In functie de ce domenii doriti sa detineti pe cont. Detinem platforma cPanel pentru a face o demonstratie. Ca dumneavoastra sa va puteti informa mai mult cu privire la ceea ce puteti stoca. Avem patru tipuri de abonamente  de web hosting: basic, essential, professional si ecommerce, in functie de ce nevoie aveti dumneavoastra. Web hosting este o platforma utila pentru multe domenii.

Serviciile de gazduire

Aceste servicii sunt perfecte pentru o afacere online de succes. Web hosting este o platforma utila pentru multe domenii. Serviciile noastre sunt performante si de incredere. Noi ne actualizam constant performanta in tehnologie pentru ca dumneavoastra sa aveti tot ceea ce este necesar. Noi ne dorim ca site-ul dumneavoastra sa aiba succes. Suntem pe piata de 11 ani. Ne dorim ca clientii nostri sa fie multumiti de calitatea platformei si sa fie increzatori de site-urile gazduite. Pachetele noastre sunt atent alese pentru nevoile dumneavoastra. Ele sunt potrivite pentru tot ce aveti dumneavoastra nevoie.

Gazduirea web este defapt o adresa care permite atat sa se gaseasca cat si sa se acceseze site-ul dumneavoastra. Cand dumneavoastra achizitionati un plan de gazduire web, practic cumparati spatiu pe serverele noastre. Este echivalent cu spatial unui laptop de pe hard drive. Acest server permite ca fisierele care se gasesc pe site sa poata fi accesate de oriunde. Este esential sa alegeti oferte de gazduire bune ca sa puteti ocupa pozitii de top pe motoarele de cautare.

Este indicat sa iti verifici viteza de incarcare, aceasta trebuie sa fie una foarte rapida. Un site care se incarca greu conduce la o rata de respingere crescuta. Un pachet oferit de noi va ofera un uptime de 99,99%. Va puteti vizita oricand site-ul pentru a face aceasta verificare. Web hosting este o platform utila pentru multe domenii. Dumneavoastra trebuie sa faceti cea mai potrivita alegere cand va doriti o gazduire potrivita.

Cu sa iti alegi cel mai bun pachet pentru o gazduire

Web hosting este o platforma utila pentru multe domenii. Daca aveti nevoie sa va mariti pachetul de gazduire, este suficient un upgrade la un pachet de web hosting superior. Daca va mariti afacerea sau este o afacere de succes. Care prospera repede veti avea  nevoie de o gazduire mai mare. Noi va putem ajuta oricand cu aceasta problema. Serverele va vor oferi stabilitate si sunt usor de folosit. Detinem suport tehnic 24/7 pentru orice tip de pachet si asiguram un transfer gratuit al site-ului tau. Avem si o perioada de testare de 15 zile pentru a va decide daca doriti sa colaborati cu noi. Asa veti vedea si calitatea pachetului de web hosting ales.

Daca va decideti sa va folositi de serviciile noastre veti fi nevoit sa ne faceti un transfer de date. Aceasta metoda va avea loc dupa ce va alegeti pachetul de care sa va folositi. Noi va vom oferi toate datele si va vom face transferul cu acordul dumneavoastra .

Ne puteti contacta pentru diferite oferte personalizate. Departamentul de facturare si evidenta client, departamentul de support ethnic dar si pentru reclamatii la numarul de telefon: 0376448020. Intre orele 09-18 de luni pana vineri. Sau ne puteti contacta la adresa – vanzari@gazduire.ro. Ne puteti gasi si pe facebook – https://www.facebook.com/Gazduireweb.ro/. Ne vom bucura daca veti dori sa ne solicitati serviciile noastre de web hosting.

Author: Alina Ileana

Realizez articole SEO cat si articole de reviste , am o experienta de peste 3 ani in domeniu.

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *