Vreau o afacere care s alucre pentru mine

” arata-mi ca cauti pe google sa tit spun daca reusesti” Cristi Onetiu

Intr-o conversatie intre George Buhnici si Cristi Onetiu, la IGDLCC Cristi spunea ca are nevoie istoria cautarilor tale pe google si acesta este semnul daca reusesti in ceea ce vrei.

Iti dai seama ca daca tu vrei o afacere care sa lucre pentru tine iar daca tu cauti cu totul altceva pe google clar nu vei reusi. E un raspuns la afirmatia “suntem ceea ce gandim” , ceea ce gandim sunt cuvintele care le cautam pe google sau pe internet, sunt link-urile care le urmarim, suntem cartile care le citim.

Covid-ul nea schimbat foarte mult. Multi oameni ramasi fara slujbe, autoizolare in case..

Nu trebuie decat sa ne adaptam la noile cerinte. Trebuie sa cerem cu totul altceva de la univers. Noi avem capacitatea de a privi in viitor , privind si luand aspecte din trecut. Trebuie sa vedem ce este relevant si important pentru viitor. Se pare ca viata bate filmul si sf-ul a devenit realitate intr-o oarecare masura. Privind in anul 2020 in viitor nu ar trebui sa ne sperie.

Munca

Nu trebuie sa intram brusc in viata la un program de 8 ore si tot asa sa iesim la pensie. Ar trebui sa ne vedem utili toata viata si sa visam la idealuri inca de mici( vezi celine dion care visa la 6 ani sa ajunga celebra iar intr-o emisiune televizata raspunde ca nu a ramas surprinsa de succesul ei pentru ca la asta visa de mica).

Afacere de succes

Sunt foarte multi care au o idee de afacere si cred ca e unica. Cu siguranta ea mai exista pe acest glob sau lucra altii la ea . Trebuie facuta doar o chestionare a pietei si sa observi ca ideea ta mai exista undeva. Succesul unei afaceri trebuie sa ne aduca mai mult timp si bani.

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

4 Comments

 1. Imi doresc astfel de afacere

  Post a Reply
  • În primul rand trebuie sa îți găsești vocația iar apoi toate vin de la sine

   Post a Reply
  • Foarte fain. Încearcă sa faci fotografii virale și succesul e garantat dacă ai și ceva noțiuni de vanzari

   Post a Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *