Vezi cum ti se potriveste o excursie la munte

O excursie la munte este pentru toti

Am gasit o lista prin care se poate regasi 99% din oameni in a realiza o excursie la munte. Tine seama de urmatoarele 4 puncte si cu siguranta te vei regasi undeva.

  1. Excursii la munte dupa varsta
  2. Excursii la munte rapide sau lente
  3. Excursii la munte tematice
  4. Excursii la munte dupa gradul de dificultate

Excursia la munte este o experienta de neuitat , o transformare ata o reinoire si reincarcare de energie. In cele 4 puncte daca le parcurgeti dar nu ati fost in viata voastra pe munte cu siguranta veti incerca sau cel putin va puteti regasi

Excursia la munte este despre libertate vise implinite sau in curs de implinire povesti sau muzica in natura Fie ca ne asumam aceste lucruri sau doar le observam , din propria experienta va pot exprima ca sunt realitate. Probabil cand sunteti la baza muntelui trageti in piept un aer curat si spuneti “sa vina varful la mine” iar acest lucru printro magie si placere se va intampla cu fiecare pas pe care inaintati. Pas cu pas strabatand natura ajungeti tot mai sus si parca natura va invita tot mai sus . Sunteti pe cale sa deveniti proprii eroi si dar este foarte adevarat daca v-ati pregatit si putin noroc din partea naturii ajungeti in varf.

Atingerea unui varf nu e despre trecerea in CV o realizare dar poate fi subiectul scrierii unei carti. Muntele are de spus atat de munlte lucruri incat merita sa il descoperi. In acelasi timp daca v-ati decis sa mergeti pe munte trebuie sa fiti foarte responsabil pentru ca in anumite cazuri muntele poate fi periculos precum iarna, sau trasee cu grad ridicat de dificultate. Mu cred ca exista persoana care sa spuna ca muntele l-a dezamagit sau ca nu se va mai intoarce pe acele locuri.

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *