Vestea despre Dacia Spring a sosit

Se poate precomanda Dacia Spring

Dupa o perioada de aproximativ 1 an in care se vorbea despe scaderea pretului unei masini electrice prin aparitia Dacia Spring iata ca din saptamana aceasta se poate precomanda Dacia Spring. Livrarea se va face in septembrie.Timpul de intrare in posesie a masinii de la precomanda este mai mic decat al actualei cele mai ieftine masini.

Practic rata masinii electrice( in comparatie cu una pe benzina) se plateste din plata benzinei, daca ar fi. PAna acum la masinile electrice se punea problema ca polueaza foarte mult fabricile de fabricare a bateriilor. In ultimul timp unele fabrici au realizat investitii in specialisti si tehnologie pentru a polua mai putin.

Viitorul masinilor electrice

Poti sa zici ca mai astepti pentru ati lua o masina electrica sa iei o dacia spring SH sau sa astepti aparitia masinilor electrice care se incarca de la soare.

Momentul de a lua o decizie cand cumperi o masina electrica este ACUM!

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *