Trecerea de la autor online la antreprenor

De la idee de afacere la antreprenor e vorba despe multa munca de jos si multa rabdare.

Daca fugiti de munca de specialist in a deveni antreprenor nu se poate. Citind mai multe biografii a marilor oameni care au reusit ei marturisesc ca la inceput au fost specialisti in tot ce tine de domeniul lor. Acesta a fost inceputul oricarui antreprenor de la ideea de afacere. Ideea de afacere de a trece de la autor online la antreprenor foarte usor daca afacerea este scalabila. In primii ani inveti cum sa faci un website , cum sa faci un video, o campanie publicitara , SEO si multe altele. PRin crearea de abonamente la cursuri practic tu trebuie sa ai o baza de date cu videori sub forma de curs. Ideea de afacere ar fi ca tot timpul sa adaugi videouri tocmai ca vechii clienti sa prelungeasca abonamentul. Crearea ulterioara si periodica de cursuri o poti delega altui specialist si nu e obligatoriu sa o continui tu. Pe cand daca alegi varianta de cursuri cu webinarii marele dezavantaj este ca depinzi personal de termene limita in crearea webinariilor si altele.

E cool sa fii antreprenor

Azi pare cool sa fii antreprenor dar munca si riscurile din spate sunt imense. Prin multele biografii care le-am citit a marilor oameni care au reusit. Exte vorba despre hobby-ul care este dus la extrem adrenalina din om care se avanta in necunoscut. Multi dintre cei despre care am citit nu recomaqnda ceea ce au facut ei riscul la care ei s-au expus a fost imens dar unii au recunoscut ca simt si acum traumele nereusitelor din riscurile despuse anterior cand au fost la inceput de drum.

“We love books” youtube

Antreprenoriatul este despre risc dar prin riscul unui hobby nu prea ai ce pierde si multi au pierdut multe dar in final au reusit. Te invit sa urmaresti canalul youtube “We love Books” personajul de acolo vorbeste cu exemple pe el despre ce inseamna antreprenoriat si monetizarea unui hobby

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *