Tesla Romania. A scos masina de peste 1000 cai putere

Tesla a lansat un model performant, cel mai performant din istorie, masina are 1100 CP. Tesla Model S Plaid+ este o masina complet electrica. Are o autonomie de peste 840 de kilometri. Noua varianta de masina Tesla Model S Plaid detine trei motoare electrice, doua in spate si unul in fata. Detine un rotor din carbon care este capabil sa faca torque vectoring. Masina este disponibila in doua versiuni: Plaid – 1020 CP, Plaid+ – peste 1100 CP. Modelul Plaid+ este cel mai performant model din istorie. Modelul S detine o acceleratie de la 100 km/h se intampla in mai putin de 2.1 secunde, iar viteza este de 322 km/h.  Nu elibereaza emisii de CO2. Masina are 2 tone si 162 kg.

Daca alegeti sa incarcati masina cu incarcatorul rapid DC se foloseste un adaptor CHADEMO, timpii de incarcare sunt de 20-80% , iar spre final incarcarea este mai lenta pentru a proteja bateria. Tesla Model S se poate incarca si de acasa cu un incarcator type 2 dar si de la statiile de incarcare direct cu cablul disponibil din acea statie. Tesla Model S Plaid+ este o masina complet electrica.

Specificatiile masinii Tesla Model S

Tesla Model S contine versiuni de performanta, atat interior cat si exterior datorita constructorului american. Interiorul este foarte nonconformist mai exact, display-ul central este orizontal. Volanul obisnuit a fost inlocuit cu unul neconventional. Tesla Model S Plaid+ este o masina complet electrica. Masina are un design modern care este dominat de doua ecrane mari LCD. Unul pe centru si unul pe fata volanului. Detine un pilot automat care poate conduce masina singur. Tesla Model S este o masina de viitor. Ea este o masina de care nu va veti putea plictisi prea usor si care nu va va dezamagi niciodata.

Author: Alina Ileana

Realizez articole SEO cat si articole de reviste , am o experienta de peste 3 ani in domeniu.

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *