Stupii, ramele si accesoriile sunt necesare unui apicultor

Apicultura este cea mai frumoasa ramura a agriculturii dar este si cea mai dificila. Cine nu se confrunta cu acest domeniu de apicultura vor spune ca este usoara, dar ea este destul de greoaie si foarte frumoasa. Albinele sunt foarte muncitoare, dar nu isi pot face toata treaba mereu, iar apicultorului ii va reveni o multime de responsabilitati. Eu sunt foarte fericita ca am devenit apicultor, am invatat multe lucruri despre albine. Am inceput sa iubesc aceasta pasiune, si mereu o fac cu drag. Ca sa poti avea o stupina ai nevoie pe langa albine si de foarte multe utilaje. Am gasit acest site cu stupi, rame si accesorii potrivite pentru pasiunea mea. Trebuie sa iti rezervi foarte mult timp pentru a putea fi un apicultor de succes si pentru a avea rezultate destul de bogate.

Apicultura poate fi un domeniu usor daca ai o sursa de inspiratie. Exista pe internet o multime de sfaturi si informatii care va pot ajuta sa va dezvoltati usor. Cu utilajele apicole potrivite veti putea sa incepeti sa progresati usor. Acest domeniu trebui sa va placa si sa fiti dispus sa oferiti timp si investitii constante. Pentru a avea productii bogate ai nevoie si de multi pomi si diferite flori, care si ele la randul lor iti vor ocupa timp. Investind in aceasta pasiune vei putea vedea si rezultatele. Albinele se vor inmultii, stupina va deveni mai mare si vei avea mai multa miere. Nu este potrivit sa golesti stupul, trebuie sa iei doar o anumita cantitate de miere.

Am distribuit cateva produse pe care le folosesc si eu si de care sunt foarte multumita. Cu ajutorul lor eu imi intregesc munca si rezultatele nu intarzie sa apara. Va sugerez sa va uitati pe site si sa va alegeti produsele necesare pentru dumneavoastra.

Stup cu 6 rame de depozitare, Dadant, nevopsit

Stupul cu 6 rame este compus din: capac; corp; fund cu capac din lemn. Stupul din plastic este potrivit pentru a impiedica putrezirea lui in timp. Stupul este dotat cu deschideri pe acoperis si pe fund pentru a oferi ventilatie pe toata suprafata si cu care poate fi reglat fluxul de aer in stup. Acesti stupi pe vertical permit albinei o dezvoltare naturala.

Aceasta pasiune este frumoasa, este de viitor si merita incercata daca cumva esti deja pe ganduri. Eu am descoperit-o de putin timp si deja ma regasesc printre apicultorii de succes. Am gasit acest site cu stupi, rame si accesorii potrivite pentru pasiunea mea de care ma folosesc si de care sunt foarte multumita.

Sarma pentru rame, din inox 500 gr

Cu aceasta sarma se insarmeaza ramele pentru stup. Calitatea acestei sarme este foarte buna, aceasta fiind din inox. Are o grosime de 0.4 mm si detine 400 m liniari de sarma.

Colector de polen din plastic model anel

Colectorul din polen contine o tavita pentru polen, iesire pentru trantori, placa activa pentru polen si gratie de separare polen.

Pentru a avea o stupina mare care sa produca cantitati mari de miere si de o calitate superioara este importanta nutritia albinelor. Hrana acestora sa fie de o calitate foarte buna dar si compozitia ei sa fie una potrivita. Trebuie sa fiti foarte atent la acest aspect. Un apicultor depune foarte multa munca pentru stupina lui, dar si rezultatele nu vor intarzia sa apara daca metodele aplicate sunt eficiente.

Eu ca sa fiu apicultor m-am focusat doar pe rezultatele muncii mele si ca stupina mea sa fie productiva si sa creasca treptat. Trebuie sa aveti rabdare pentru ca este un intreg proces si rezultatele se vad pe parcurs, nu se vad de pe o zi pe alta. Conteaza mult hrana si ce au ele prin jur. Conteaza mult utilajele apicole, fara ele nu poti avea stupina. Am gasit acest site cu stupi, rame si accesorii potrivite pentru pasiunea mea de care sunt multumita si in prezent. Este o pasiune frumoasa din care poti produce bani. Eu sunt foarte multumita de rezultatele mele ca apicultor si sper ca si dumneavoastra sa reusiti sa ajungeti un apicultor de succes.

Date de contact

Adresa: Blaj, jud Alba, str. Gh Baritiu, nr 32 (zona industriala, fosta Fabrica Bergenbier); Telefon: +40-745-582-990 / +40-0758-083-784; E-mail: apis.blaj@gmail.com; E-mail comenzi: comenzi@apis-blaj.ro; E-mail facturi: facturari@apis-blaj.ro.

Author: Alina Ileana

Realizez articole SEO cat si articole de reviste , am o experienta de peste 3 ani in domeniu.

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *