Sa ai incredere intr-o idee de afacere

Mediul inconjurator ne da multe idei de afacere de succes. Asemeni unei pasari care nu pica de pe o craca pentru ca are incredere in aripile sale si nu in craca, un antreprenor trebuie sa aiba incredere in ideea lui de afacere. Daca iti pui la indoiala ideea de afacere daca spui ca vei abandona planu daca pana la data x nu iti iese , doar te amagesti ca vei avea succes. Atingerea succesului nu trebuie sa fie limitat de timp ci de atingerea unui targhet.

“Ia-ti un angajament,… si vei muta muntii din loc” Jeff Killer |Atitudinae este totul 2005

Angajamentul pe care ti-l iei trebuie sa te tina tot timpul pe val asemeni unui surfer profesionist care nu cade niciodata. Drumul spre succes nu este usor dar faptul ca ai 100% incredere in ideea ta de afacere te face sa traiesti in starea de flow si vei vedea ca universul prin puterea ta a gandului iti va deschide toate usile

“Magia” angajamentului intr-o idee de afacere

Faptul ca ai stabilit punctul in care este si in care vrei sa ajungi face ca lucrurile din jurul tau sa se aseze pozitiv intr-o ordine stabilita de tine asemeni unui puzzle construit de un copil. Nu stii cum atunci cand ai in minte imaginea finalului vei gasi cararile prin care sa ajungi la el.

Usile se deschide intr-o idee de afacere

Ideea dezvoltata o puteti gasi in cartea “The secret” , (“SECRETUL”) in care se spune ca prin puterea gandului universul lucra pentru tine in vederea atingerii scopului final. Lorand Soare Sasz spunea cum ar fi sa zicem ca mergem in concediu fara sa stabilim destinatia. LA prima intersectie nu am stii in ce parte sa o luam. Asadar avand imagine ideii de afacere , creonand actiunile care trebuie sa le luam asemeni indicatiile unui GPS dupa ce am setat destinatia nu mai conteaza timpul in care ajungem. Va las filmul Secretul dublat in limba romana. Eu am testat tot ce spune in film si pot spune ca functioneaza

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *