Rugaciunea zilei – Cum sa ne rugam?

Rugaciunea zilei de azi

Cand sa ne rugam? Rugaciunile de peste saptamana pe zile sau rugaciunile din timpul zilei de dimineata sau de seara sunt foarte importante. Este vorba de a trezi in fiecare zii cu voie de munca fapt care o pote face fiecare rugaciune. Rugaciunile ne lumineaza si ne realizeaza voie buna. Asadar avem rugaciuni pe zile

Rugaciunea de luni – rugaciunea zilei de luni

Rugaciunea de marti – rugaciunea zilei de marti

Rugaciunea de miercuri – rugaciunea zilei de miercuri

Rugaciunea de joi – rugaciunea zilei de joi

Rugaciunea de vineri – rugaciunea zilei de vineri

Rugaciunea de sambata – rugaciunea zilei de sambata

Rugaciunea de Duminica – rugaciunea zilei de Duminica

Si de peste zii

Rugaciunea de dimineata, de amiaz, de seara

In cele ce urmeaza va vom oferi aceste rugaciuni atat video/audio, cat si text pe site sau pdf.

Mantuitorul nostru Iisus Hristos ne invata cum sa ne rugam, acesta fiind cel care spune rugaciunea „Tatal Nostru”. Oamenii din zilele noastre trebuie sa inteleaga aceasta rugaciune asa cum vor ei, dar multi neglijeaza cu toate acestea puterea pe care rugaciunea o ofera. Fiind ocupat cu o multime de activitati, omul din ziua de azi nu mai are timp de rugaciune. Cu toate acestea insa, rugaciunea poate fi zisa de catre oricine.

Cand sa ne rugam?

Orice zi ar trebui inceputa cu o rugaciune, de aceea cel mai bun moment pentru a ne ruga este dimineata. Omul are tendinta de a se ingriji doar de cele lumesti si materiale, dar uita de cele ceresti, acesta este si motivul pentru care viata lor este de cele mai multe ori inghitita de pacat. Rugaciunea este cea care ne apropie de Dumnezeu, de aceea atunci cand ne orientam gandurile catre acesta, ajungem sa tinem foarte mult la el si ne bucuram si de bunatatea sa in acelasi timp.

Biblia ne asigura de faptul ca Dumnezeu raspunde la rugaciuni. Dumnezeu raspunde la cerintele noastre sincere, de aceea rugaciunile trebuie sa fie sincere si din toata inima. Rugaciunea sincera spusa la timpul potrivit este cea mai buna modalitate de a comunica cu Dumnezeu.

Raspunsul lui Dumnezeu la rugaciune este insa unul mai greu de sesizat, dar cu toate acestea el raspunde si ofera toate raspunsurile de care oprice persoana are nevcoie. Paginile Bibliei pot raspunde oricand intrebarilor pe care le avem. Deseori in loc sa inlature o problema, Dumnezeu le da slujitorilor sai putere pentru a lupta cu aceasta problema. Dumnezeu se mai poate folosi si de un prieten apropiat pentru a va oferi ajutorul de care aveti nevoie. Rugaciunea poate fi asadar o modalitate excelenta prin care puteti comunica oricand cu Dumnezeu cerandu-i ajutorul.

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *