Pietrosu- aplicatia excursie pe pietrosu cu facultatea de geografie

Pietrosu Rodnei imi aduce aminte de anii de facultate dar si de prima excursie la munte in zapada. Cand spun excursie la munte in zapada ma refer la zapada pana in brau pe tot traseul si soare de puteai sta in tricou. Sa o luam cu facultatea. Pe atunci trebuia sa facem practica neplatita in excursii. Asa ne-am strans doua autocare de petrecareti si o mana de indrumatori /profesori. In prima zi doar ne-am asezat corturile urmand ca in a doua zii sa atingem varful. Drumul era usor pentru ca eram multi si spuneam diverse glume.Ne-am luat cu noi doar cele necesare o sticla de apa ceva de mancat si instrumentul de captat imagini, aparatul foto. Cu el captam memorii cae sa tina peste an o amintire vie. Va pot spune ca traseul pe Pietrosu Rodnei e unu usor de strabatut pentru oricine si il poti face intr-o excursie de o zi. Era cel ami inalt varf atins de mine pana atunci daca excludem Tatra. Imi doream foarte mult sa ajung pe varf plus ca daca nu ajungeam pe varf aveam cu un punct in minus la nota finala.

A doua oara pe pietrosu am mers cu un club de munte. Aveam nevoie de un ghid bun deoarece era un traseu de iarna . Traseul a fost unu greu placut in care am captat cele mai spectaculoase imagini. De aceasta data nu am ajuns pe varf deoarece vremea s-a inrautatit . Intro excursie la munte nu conteaza unde mergi ci cu cine mergi.

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *