Piesele de la dezmembrari auto sunt la fel de bune ca si piesele noi

Autoturismele au nevoie de piese de inlocuit. Masina se uzeaza destul de des, necesitatea unei revizii este esentiala, iar in acel moment masina trebuie sa functioneze optim, pentru a avea o revizie dar si o masina care sa mearga perfect, fara intemperii. Piesele auto din dezmembrari sunt calitative si merita sa le cumperi. Cele mai scumpe piese sunt cele care apartin motoarelor. Daca ajungeti sa vi se defecteze motorul cel mai simplu este sa il inlocuiti cu unul complet comparativ cu comandarea de piese noi, pe bucati care sunt mai costisitoare. Piesele auto cumparate de la dezmembrari sunt la fel de eficiente ca cele noi. Fiecare conducator auto poate sa aleaga de unde isi va cumpara piesele auto pentru autovehicul. Acesta are 3 variante: piese originale de la producator, piese aftermarket de la diversi producatori sau piese de la dezmembrari.

Din dezmembrari se pot cumpara si elemente de caroserie. Daca masina are o culoare comuna, este foarte posibil sa gasiti multe piese potrivite cu modelul pe care il detineti. Puteti gasi capote, portiere, bare, aripi, grile sau alte elemente de caroserie pe care trebuie sa le schimbati. Puteti gasi si faruri, unele modele fiind chiar intr-o stare foarte buna, cu urechi nerupte si cu sticla clara. De la dezmembrari puteti cumpara si elemente mecanice si elemente interioare de masina dar si dedesubtul acesteia. Gasiti si jante, bandouri, stopuri, etc.

Piesele auto din dezmembrari sunt cea mai buna alegere

In primul rand a cumpara piese de la dezmembrari este o varianta mult mai economica pentru a autoturismul tau. Masina poate avea piese cu o durata de viata destul de mica, si a cumpara piesele potrivite de la dezmembrari este cea mai buna alegere. Un mare avantaj este pretul pe care il platiti pentru piesele de care aveti nevoie. Piesele care se gasesc in dezmembrari sunt mult mai mici in comparatie cu cele noi. Este o diferenta de pret considerabila.

In al doilea rand piesele achizitionate sunt bune, rezistente, verificate de catre un mecanic specializat care va asigura functionalitatea fiecarei piese auto. Piesele din dezmembrari sunt originale si se potrivesc pe modelul de masina pe care il detii. De la dezmembrari poti cumpara elemente de mecanica cum ar fi cutii de viteza, motoare, radiatoare. Piesele auto cumparate de la dezmembrari sunt la fel de eficiente ca cele noi. Cea mai economica varianta pentru a cumpara piese auto este sa apelezi la un centru de dezmembrari, aceasta va va ajuta sa cumparati piesele potrivite pentru masina ta.

Pentru orice tip de marca de masina veti gasi piese auto potrivite

Cele mai potrivite piese le gasiti la dezmembrari. Pentru marca Toyota cu modelul Auris veti putea gasi marea majoritate de piese auto, atat funcitonabile cat si potrivite pentru modelul de masina pe care il aveti. Mai exista situatia cand piesa este demontata de pe o masina identica si sa nu se potriveasca.

Cel mai potrivit este sa achizitionezi piesele de care ai nevoie dintr-un loc de incredere, de pe un site specializat de piese auto. De la dezmembrari puteti gasi: amortizoare – daca nu mai funtioneaza bine, nu ezita sa ne contactezi; kit de ambreiaj – daca nu mai functioneaza ambreiajul este potrivit sa schimbi tot kit-ul; articulatiile care au cauciuc. Piesele auto cumparate de la dezmembrari sunt la fel de eficiente ca cele noi. Nu incerca sa forjezi masina la maxim, incearca sa o repari in timp util, sa ii inlocuiesti piesele care sunt defecte si sa alimentezi cu carburant cat mai calitativ. Cea mai buna masina este cea care este intretinuta, care are revizii periodice si care are ocazia sa ii se schimbe consumabilele in timp util.

Author: Alina Ileana

Realizez articole SEO cat si articole de reviste , am o experienta de peste 3 ani in domeniu.

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *