Pastile in calendar ortodox

Am trait sa o vad si pe asta in calendarul ortodox. Pasti fara sa merg la biserica. Cred ca voi avea ce povesti nepotilor mei si chiar cred cu siguranta ca asemenea lucruri nu se vor mai intampla.

PAstile in pandemie m-au gasit la casa de vacanta. De mai bine de doi ani incerc sa introduc internetul la casa de vacanta si nu reusesc. De pasti am gasit ceva semnal la 40 metri de casa . Foarte anevoios . Am crezut ca l-am prins pe Dumnezeu de picioare. Cam greu cu un hotspot de pe telefon sa fac prea multe in gradina. A fost bine ca pe craciun am avut internet in casa.

Ce sunt pastile in calendar

Pastile sunt cele mai importante sarbatori religioase din calendarul crestin ortodox. Data lor cand se tin difera in fiecare an

Pentru prima data in 2020 am ales sa nu mergem la biserica si spun ca noi am ales pentru ca noi am ales si am fost la alegeri. Inca cred ca schimbarile incep de jos in sus si nu de sus in jos. Cand vrei sa urci un munte nu incepi calatoria de pe varf. Asadar noi ne-am ales pasti in casa nu avem nimic de reprosat. Un reputat vorbitor in public Lorand Soare Sasz spune la fie care conferinta sa ne asumam alegerile facut si nu sa dam vina pe altii.

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *