Paltoane dama

Cele mai multe paltoane de dama este o alegere pentru dame pentru a le ridica statutul in societate. Un palton dama te poate tine o viata daca este de calitate si ai grija de el. Cele mai multe paltoane se poarta iarna toamna sau primavara.

Tipuri de paltoane

 • paltoane cu blana naturala- o vestimentatie eleganta
 • paltoane dama mango- un brand speniol prezent si in Romania
 • palton clos dama- potrivite mai mult domnisoarelor
 • paltoane stofa dama- super elegante si de finete
 • palton dama cu cordon- un accesoriu preferat

Dupa cum bine vedeti am ales mai multe soiuri de paltoane dupa culori accesorii tipul materialului din care e facut. Paltoanele se potrivesc doamnelor de business care vor sa atraga privirile celor din jur

8 motive pentru care as alege un palton:

 1. Este o vestimentatie eleganta
 2. tine bine de frig
 3. se pune pe umeras
 4. sunt rezistente in timp
 5. atrage privirile celor din jur
 6. este o vestimentatie business
 7. este un mod de a ascunde formele femeii
 8. Se gaseste sub multiple materiale

Diferenta dintre palton si pardesiu

Paltonul este o haina de iarna care este lung pana sub genunchi din diverse materiale si se ia peste haine. Diferenta dintre palton si pardesiu este ca perdesiul este subtire purtandu-se toamna si primavara pe cand paltonul este gros si/sau captusit si se poarta iarna. Paltoanele pot fi de dama sau de barbati si este incadrat in categoria vestimentatiei elegante

Despre marimi paltoane:

O dimensionare a paltoanelor incepe de la 32 la 58 astfel ca se ia in calcul circunferinta pieptului, circunferinta taliei, circunferinta soldurilor.

Despre preturi paltoane

Preturile paltoanelor incep de la 100 lei si ajunge la fara numar . Un palton este o haina care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei care se respecta.

Poti scrie parerea ta despre a achizitiona un palton , daca iti plac paltoanele, si cat de des porti un palton.

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *