Oamenii mi-au spus ca au incercat DAR nu merge!

Oamenii incearca tot felul de lucuri si ,, nu le merge,, dar nu pentru ca acel lucru ar fiimposibil ci pentru ca se intampla ceva total diferit!Hai sa iti dau un exemplu: Acum ceva timp mi-am spus: ,, O sa merg la sala si o sa ma facmare,, mergeam la sala de 2 ori pe zi si trageam din toate puterile dar am crescut foarteputin in masa musulara si mi-am spus ,, nu merge,, . Dupa 6 luni ma intalnesc intamplatorpe drum cu un baiat care facea sport in aceeasi sala cu mine si cand ,, am esuat eu,, el eramai mic in masa musculara ca si mine, acum era dublu . Asta ce inseamna?Asta inseamna ca eu nu puteam sa reusesc si ca baiatul asta face parte din ,, doar uniipot,,?Normal ca nu, doarece dupa ce am inceput sa ma informez mai mult despre subiect amaflat ca : Nu mancam destule calorii, mancam foarte multe lucruri nesanatoase, maantrenam prea mult etc.Deci hai sa reluam. Faptul ca rezultatele lui au fost mai bune ca ale mele inseamana ca el emai bun ca mine? NU ! Faptul ca nu am obtinut rezultatul dorint inseamna ca am esuat?Normla ca NU ! Si atunci ce s-a intamplat defapt? S-a intamplat ca am renuntam inaintea dea avea informatiile nesesare si perseverenta pentru a reusi!Exact ca in exemplul clasic: Ce se intampla daca atunci cand invatai sa mergi si ai cazutprima data, ai fi spus ,, Eu imi bag picioarele, asta nu merge, nu e de mine?,,.Daca cineva care a renuntat la liceu ti-ar spune ,, Eu am ramas repetent si nu am putut satermin liceul, liceul nu merge, o sa esuezi si tu,, nu ai merge la liceu?In concluzie faptul ca cineva sau chiar tu ai renuntat, inseamna total altceva decat ca aiesuat, inseamna doar ca ai nevoie de mai multa perseverenta si informatie pentru a reusi!

DACA VREI SA AFLI CUM POTI RAMANE CONSTANT IN CEEA CE FACI, CHIAR CANDLUCRURILE PAR CA MERG TOATE PROST, CONTACTEAZA-MA SI HAI SAPLANIFICAM O SESIUNE DE COACHING GRATUITA!

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *