METODA: FA-TI PATUL

Am patit asta de asa de multe ori pana acum incat am incetat sa le mai numar. Imipropun un lucru mare, incep, apoi renunt imediat cum dau de greuAm stat si m-am intrebat:,, De ce mi se intampla asta?,,Raspunsul e foarte simplu si ti-l voi spune printr-o scurta fabulaIntr-o zi nepotul il intreaba pe bunic : ,,Bunicule, cum sa ajung astronat?,, si bunicul iiraspunde : ,,Ti-ai facut fatul dimineata?,, . Nepotul sta putin confuz si incepe sa ilcerte pe bunicul sau :,, Bunicule, de ce mereu ma bati la cap cu asta?,, , bunicul iiraspunde ,,Pe nava spatiala va fi nevoie sa iti faci patul,,Invatatura e una foarte simpla si pretioasaHai sa incepem cu lucrurile mici, sa ne ne obisnuim sa le facem zilnic si sa crestemtreptat pentru ca nu vei ajunge milionar pana maine dar sa iti faci patul in fiecaredimineata va contribui enorm la dezvoltarea consecventei si perseverentei, abilitaticare te vor duce in timp acolo unde iti dorestiFa-ti patul si iti vei face si iahtul!
DACA VREI SA INVETI CUM SA FII PERSEVERENT SI CONSECTENT,CONTACTEAZA-MA SA STABILION O SEDINTA DE COACHING GRATUITAPENTRU A DISCUTA MAI MULE!

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *