Masaj

Dar până atunci eu simt că trebuie ca noi împreună să facem o schimbare la nivel de societate. Te-ai întrebat vreodată ce face diferența între un om de succes și unul care rămâne mediocru?

Eu m-am întrebat de multe ori. Una din temerile mele cele mai mari a fost aceea de a rămâne în mediocritate. Cunosc foarte bine gustul neîmplinirii, al frustrării că nu am reușit și al pernei ude de lacrimi. Am trăit toate astea.

Vreau ca tu să-ți împlinești visurile. Dar tu vrei? Tu faci ceva, Cristian, pentru a deveni Cea Mai Bună Versiune A Ta?

Trăim vremuri incerte.
Locurile de muncă nu mai sunt atât de sigure. Tehnologia înlocuiește din ce în ce mai mult oamenii. Când am intrat eu în câmpul muncii stația de cablu TV care avea și o televiziune la care mă angajasem avea zeci de angajați. Între timp a fost cumpărată de o multinațională și acum câțiva ani mai avea doar 2 angajați. Mașinile înlocuiesc oamenii.

Pandemia ne-a învățat un nou mod de viață. Nu credeam vreodată că vom ajunge să stăm efectiv izolați în casă sau să circulăm cu măști de protecție pe fețe.

Școala online era o poveste inexistentă până anul trecut. Nici măcar tinerii pasionați de călătorii nu sperau copiii lor să facă școala online ca ei să-și continue visul de a călători în lumea largă împreună ca o familie. Între timp a devenit realitatea pe care o trăim.

Te uiți la TV și vezi panică peste tot. Te ia durerea de cap după doar 10 minute de privit un buletin de știri. Îngrijorarea este la ea acasă în mințile oamenilor.

Care este soluția?
În vremuri incerte nu te poți baza decât pe un singur lucru: mindsetul tău. Totul pleacă de la puterea ta de a te gestiona pe tine.

Cum te adaptezi unor vremuri incerte? Când nu știi ce va fi mâine? Suntem generația cal-de-bătaie din unele puncte de vedere. Noi trăim pentru prima dată toate aceste schimbări.

Avem nevoie de puncte de reper stabile, Cristian. Certitudinea este o nevoie, nu o dorință. Singurul punct fix în care te poți sprijini ești tu însuți.

Dacă te ai pe tine, ai practic totul. Orice schimbare va apărea în afara ta, ai garanția că te vei adapta pentru că devii stăpânul gândurilor și al emoțiilor tale.

Tu cunoști limbajul minții tale? Cunoști funcțiile minții tale? Știi cum să folosești puterea subconștientului tău?

Dacă te lași la voia întâmplării, Cristian, vei fi ca o corabie în vânt și ceilalți te vor programa pentru ce vor ei.

Preia controlul minții tale și învață cum să-ți programezi subconștientul pentru a obține ceea ce vrei în viață. Trebuie să faci asta. Pentru că doar tu o poți face pentru tine.

Mindsetul tău este cel mai valoros activ pe care îl ai. Investiția în tine este cea mai bună investiție pe care o poți face.

În cursul Devino Cea Mai Bună Versiune A Ta cu un masaj erotic te susțin și te învăț cum să-ți folosești mintea pentru a obține fericire, iubire și prosperitate. Am fost cea mai tristă femeie din lume și știu cum e că doare. Stăteam cu 2 lei în buzunar și asta mă durea. Știu cum este.

De aceea vreau să îți ofer și ție manualul de utilizare al creierului. Acela pe care nimeni nu ți l-a oferit vreodată. Fac asta în cursul meu Devino Cea Mai Bună Versiune A Ta.

Momentan nu fac înscrieri la acest curs, însă am vrut doar să știi de el că mereu îmi spun cursanți:

“Cursul acesta este cea mai bună investiție pe care am făcut-o vreodată. Mi-a schimbat viața. Și aș fi vrut să fi avut acces la informațiile acestea mai demult.”

Decât mai târziu mai bine acum. Decât niciodată mai bine acum. Trebuie să faci ceva pentru tine. Și NU întotdeauna ne putem ajuta singuri.

Vorbeam astăzi cu un coleg care m-a sunat să mă felicite pentru tot ce am realizat în ultimii ani și în final am ajuns să facem coaching. Era uimit că singur nu își dăduse seama de perspectiva nouă pe care i-am oferit-o cu privire la direcția vieții lui.

Asta face un coach te ajută cu o nouă perspectivă. Te susține cu întrebări țintite să descoperi cele mai bune soluții pentru tine și să-ți atingi visurile.

Școala de Coaching este pentru tine, Cristian. Chiar dacă nu vrei să devii coach. Îți garantez că va aduce un plus de valoare în viața ta pentru că înveți metoda la modul practic aplicând pe tine. În plus faci coaching direct cu mine, la curs. Da, faci coaching direct cu mine.

Iar la final ai diplomă și un set de abilități super valoroase pe piața muncii. Poți face coaching la fel ca mine sau poți folosi ce ai învățat în școală la jobul actual și în viața ta personală.

O nouă grupă la coaching începe în februarie 2022, însă dacă te tentează cursul poți da un click aici și afli mai multe detalii.

Author: Izabella Șaramet

Fotograf cu aspirații de scriitor, om iubitor de frumos, călător în vise și prin lume, umblând hai-hui pentru a opri timpul în clipe, gânduri și sentimente. Un aparat, o fată, un fluture, nebunie și adrenalină.

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *