Lumanari sculptate , experienta mea cu lumanari sculptate

Cum am descoperit eu lumanarile sculptate

Eram prin facultate cand mi-am vizitat un coleg de universitate in alta localitate. Se intampla acum vreo 10 ani. Avea o afacere cu lumanari sculptate. Era pentru prima data cand am vazut asa ceva si mi-au placut foarte mult acele lumanari sculptate , eu fiind un iubitor de arta. Eram in facultate si nu mi-am permis sa imi cumpar dar m-am multumit cu privitu. Nu prea eram eu cu lumanarile dar imaginea lumanarilor sculptate mi-a ramas in minte.

Acum sa revenim la prezent. Imi place cateodata sa imi arda in casa o lumanare, si de odata mi-a sarit scanteia cu lumanari sculptate a colegului meu. Repede l-am contactat dar nu se mai ocupa de asa ceva. Suparat am tot cautat pe net si ce sa vezi am gasit ceva mai frumos . Lumanari sculptate cu fotografii. Nu am stat pe canduri si eram 100% sigur ca le voi cumpara, dar ce sa vezi am sunat si nu aveau pe stoc dar mi-au recomandat pe cineva care se ocupa de asa ceva. Am contactat persoana si mi le face pe baza de comanda, foarte tare. De abia astepta sa imi vina coletul sa-mi fac niste poze cu ele.

Tot navigand eu pe siteuri cu lumanari sculptate am gasit ca lumanarile sculptate pot fi:

 • cu tema pascala
 • pentru botez
 • personalizat cu poza
 • pentru nunta
 • pentru preoti
 • cu text

De ce lumanarile sculptate sunt unicat:

 1. Nu le gasesti in marile lanturi de magazine
 2. lumanarile sculptate sunt arta pura
 3. fiind lucrate manual sunt mai scumpe

Va las acum o galerie de imagini cu lumanari sculptate

Fotografii si lumanari realizate de Viorel Urs

Daca ai mai vazuta sau nu ati mai vazut pana acum lumanari sculptate imi puteti lasa un mesaj in josul paginii

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

1 Comment

 1. Sunt super, spor la lucru și cat mai multe comenzi.

  Post a Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *