Inchiriere cabana la munte

Preturi cabane de inchiriat la munte

Preturile sunt pentru toate buzunarele de exemplu in weekenduri mai scumpe , de sarbatori iar creste pretul. De obicei se inchiriaza toata cabana. Iata doar cateva exemple de preturi care le-am gasit pe internet:

Statiunea Muntele Baisorii cabana de 6 persoane:

Pret :Luni-Joi -300 Ron/noapte Vineri-Duminica -350 Ron/noapte Cabana se inchiriaza pentru minim 2 nopti.Oferta Craciun -pachet 3 nopti-1500 Ron

Cabana in Fagaras de 14 persoane:

cabana se închiriază minim 2 nopți prețul este de 800 RON pe noapte

IAta cateva etape de luat in vedere, referitor la o cabana:

  1. Ce dotari poate sa aiba o cabana la munte
  2. Tabere pentru copii la munte
  3. Construirea unei afaceri cu cabane la munte

Afacerea cu inchirieri cabane

Eu zic ca merita sa iti faci o cabana sa o dai in chirie doar daca iti place si tie sa mergi sa inoptezi daca nu nu ar prea renta

Merita sa iti amplasezi cabana langa:

  • o partie de schi
  • un rau
  • zona de maxim interes
  • festival
  • varf muntos

Preturi cabane

Cat te costa sa iti faci o cabana

O cabana de lemn de 60mp te-ar costa aproximativ 15k euro

Carte despre o afacere cu cabane la munte

” Antreprenoriatul este varianta in camasa alba a alpinismului de altitudine. Are ceva din dramatismul escaladarii marilor varfuri ale lumii”

ILIE PREDA | De partea cealalta despre munti si antreprenoriat ; Risoprint 2020

In cartea sa , autoul isi poveste propria afacere cu cabane la munte. Fondatorul clubului montan Ochiul Muntelui Cluj-Napoca povesteste cum putinii bani agonisiti in tinerete i-a investit intr-o cabana in vederea inchirierii ei. A pornit cu o investitie tradusa in zilele noastre a vreo 2 salarii modeste de IT-ist ajungand in 2020 la 9 locatii, cabane, tabere care poate caza numerosi turisti. Riscurile la care el s-a avantat nu le recomanda nimanui dar ne provoaca sa incercam. A riscat totul pana in ultima secunda cand credea ca aici s-a sfarsit totul si a invins. Parcurgand cartea iti poti da seama ca nu se poate realiza castig peste noapte si pentru el profitul insemna returnarea imprumuturilor pentru investitie. A inceput cu o cabana la munte si 8 turisti dupa cei de revelion. Experienta sa pozitiva in aventuri montane clar ii dadea tot timpul impresia de invingator. In carte sunt sumeroase citate probabil a cartilor citite de autor.

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *