Imunitate

Imunitatea ne ajuta sa ne protejam sanatatea. Ca organismul nostru sa functioneze in cele mai bune conditii are nevoie de armonie si de echilibru. Avand o viata sanatoasa este primul pas pe care il poti face pentru a avea parte de un sistem imunitar bun.

Pentru  a avea un bun sistem imunitar trebuie sa renunti la fumat , daca consumi alcool atunci trebuie sa o faci cu moderatie. Este recomandat sa dormi suficient sa ai mese regulate dar si sa reduci stresul.

Exercitiile fizice ajuta la cresterea imunitatii. O viata echilibrata ajuta la creearea unei stari de bine si sustine sistemul imunitar. In plus ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui.

Vitaminele sunt cele care sustin sistemul imunitar si trebuie sa le ai in alimentatia ta zilnic. Vitamina C pe care o gasesti in portocale, grapefruit, ardei rosu, kiwi, afine, vitamina A pe care o gasesti in morcovi , unt, peste sau ficat dar si mineralele sunt cele ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar.

Alimentele sunt cele mai importante pentru sistemul imunitar dar si suplimentele si vitaminele. Daca vei avea grija de tine si de santatea ta atunci si sistemul tau imunitar va fi vizibil imbunatatit. Cu cat vei consuma mai multe vitamine cu atat vei fi mai sanatos.

Author: Loreley

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *