idee de afacere crearea cursurilor propriuzise

Puteti apela la un specialist video dar cu indicatiile pe care le primiti aici va puteti filma singuri propriile cursuri online

  1. ia in vedere cateva echipamente necesare: cel putin un telefon performant, microfon si lumini

2. amenajarea platoului de filmare- nu trebuie sa fie foarte amenajat dar poate va ajuta o tabla unde sa explicati

3. lungimea unui clip- nu trebuie sa fie foarte lungi dar obligatoriu sa fie cuprinzatoare

4. Trepiedul- un trepied te-ar ajuta foarte mult nu trebuie sa fie foarte sofisticat dar sa existe

Realizeaza o regie poate tre sa tragi mai multe cadre pana la perfectiune

Youtube Secrets The Ultimate Guide to Growing Your Following and Making Money as a Video Influencer

Vezi cartea in magazin

Cum ne poate ajuta dezvoltarea personala intr-o afacere cu cursuri online?

Salutare prietene! Sunt singur ca multi dintre voi au o pasiune, ceva despre care vorbesc mereu si daca cineva incearca sa ii opreasca, incep acea discutie cu altcineva, uneori chiar si cu straini, pur si simplu asa suntem de pasionati de acel lucru.

Deja cred ca ti-a venit ceva in minte. Ei bine, cu siguranta sunt o multime de oameni care sunt si ei pasionati de acel lucru dar stiu mult mai putine ca si tine despre el. Majoritatea dintre acesti oameni ar fi dispusi sa plateasca sume impresionante de bani pentru a invata sa faca acel lucru la un alt nivel. Cat de frumos ar fi sa vorbesti despre ceea ce iti place si sa primesti bani pentru asta?

In primul rand este important sa oferi materiale informative gratis despre acel subiect pentru a arata ca intradevar poti sa ajuti oamenii, si oamenii vor incepe in timp sa prinda incredere in tine si sa vada ca ii poti ajuta.

Ei bine, dezvoltarea personala te ajuta sa obtii acele abilitati de comunicare care ii vor face pe oameni sa iti ceara informatie platita si atunci vei incepe sa castigi bani facand exact ce faceai pana acum, doar ca de data asta, oameni te vor ascuta si te vor plati sa vorbesti!

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *