Gandirea pozitiva ne da o idee de succes

o idee de succes incepe cu o gandire pozitiva

“Lucrurile nu sunt bune si rele in sine, gandirea noastra le face sa fie astfel” William Shakespeare

Atitudinea da o idee de afacere buna sau rea

E foarte important sa vezi tot timpul partea plina a paharului intr-o idee de afacere . Pozitivitatea este cea care te indruma spre pasul urmator.

Gandestete ca e noapte si trebuie sa parcurgi un drum lung cu masina. Tu nu vezi capatul drumului dar luminile masinii te ajuta sa parcurgi metru cu netru si astfel sa ajungi la capatul drumului. Intr-o idee de afacere e necesar sa te inarmezi cu parghiile necesare ajungerii la succes. La inceput trebuie doar sa le vizualizezi urmand ca mai apoi sa ti le asumi si sa pui in aplicare planul.

Eram in pragul angajarii intr-o meserie murdara. Pe moment nu vedeam deloc partea plina a paharului. Dar cand am luat atitudine si am zis “trebuie sa gasesc partea plina a paharului, ea exista” Am facut dintr-un job murdar un job care educa oameni, schimba pozitiv mentalitati, invata pe altii din greselile lor. Toate acestea au necesitat sacrificii din partea mea dar am zis ca daca pot sa influentez pe cineva pozitiv de ce sa nu o fac.

Tu iti controlezi ideile de afaceri

Partea faina din viata este ca poti fi liber arbitru. Tu poti luas decizii, dar ai grija ca acestea trebuie si asumate. Faptul ca poti sa alegi inseamna libertate dar in acelasi timp si responsabilitati. Faptul ca poti alege e un mare lucru dar pentru a alege trebuie sa gandesti care este varianta cea mai optima, mai buna, mai apoi dupa ce ai calculat, masurat, verificat mai trebuie si asumat. Sa raspunzi de o idee de afacere aleasa.

In viata trebuie sterse partile negative tocmai pentru a avea claritate si a vedea prin fereastra cat mai bine si ati intra lumina.

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *