Felicitare la multi ani

Felicitare la multi ani! viseaza departe. Stim cu totii ca inaintea actiunilor sunt visele , viziunea unui proiect: doar sa stai intr-un mediu placut sa visezi cum arata casa ta din viitor, cum arata relatia ta din viitor etc. Bine inteles ca distanta intre prezent si finalul visului trebuie umpluta cu continut , mai precis cu actiuni , munca. Rezultatele sunt inevitabile si asta pentru ca exista o teorie prin care poti materializa gandurile. A existat si un film pe aceasta tema. Dupa cum vedem in imagine apar doua persoane care merg infocate catre visele lor. Ei merg catre un vis deal lor de a cuceri muntele. De ce ai face o plimbare atat de grea cu ruxacul in spate? De ce muntele? pentru ca exista. acesta este raspunsul care il dau toti montaniarzii care iubesc muntele neconditionat. Cu toti stim ca exista vise premonitorii adica vise in care iti vezi viitorul tau sau al altora. Prin aceasta felicitare le puteti ura prietenilor apropiatilor sau montaniarzilor la multi ani.

Visez de mic copil : la inceput visam sa am bicicleta mai tarziu visam bani , mai apoi visam sa termin o facultate, sa devin fotograf azi visez sa fiu fericit.

Cat despre materiallizarea viselor pot spune ca mi s-au materializat toate visele de care am avut nevoie . Intradevar am avut si vise care nu s-au materializat dar cu timpul mi s-a confirmat ca nu am avut nevoie de ele. Atunci cand visezi vezi ca ti se poate implinii ; in acel moment este important sa primesti ceea ce ai visat. Multi dintre noi refuzam ceea ce am cerut universului iar asta nu face decat rau . Ai grija ce iti doresti pentru ca vei primii.

Lasa-mi im mesaj care este vitul tau suprem in prezent

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *