Experienta mea la glovo

Am inceput in primavara lui 2020 sa fiu curier glover. Chiar din momentul cand glovo a aparut in orasul meu Cluj-Napoca. De obicei imi place sa fiu la baza cladirii unei afaceri. Asta imi placea sa vad cum in prezenta mea afacerea glovo creste. Pe atunci aveam o bicicleta electrica care s-a tinut foarte bine. Eram singurul ciclist care avea montat cos de geanta pe portbagajul bicicletei (ulterior multi m-au copiat).

Prima vacanta din banii Glovo

Dupa vreo 6 luni de lucru la Glovo , mi-am permis sa imi fac prima vacanta din banii la glovo. Am ales ca destinatie litorarul romanesc pe care nu il mai vazusem de vreo 10 ani.Practic reuseam sa ma intretin din banii stransi la glogo si sa imi permit un concediu. Spun prima vacanta dupa 6 luni pentru ca pe primele 3 luni de glovo a trebuit sa imi platesc bicicleta electrica . Asa a fost anul 2020 pentru mine. O experienta de neuitat intr-un domeniu nou in romania fiind ECO in acelasi timp.

Glovo dupa 1 an

Castigurile incepeau sa creasca , imi facusem firma pentru ca nu imi placea sa fiu angajat. Apropo glovo te plateste prin firme partenere sau daca este persoana juridica (pfa, sau firma). Pusesem la cale o afacere sa angajam curieri pentru glovo dar nu a reusit.

Curierat la Glovo in pandemie

In pandemie m-am retras la o casa de vacanta dar tineam legatura cu curierii care practicau meseria. Se vehiculau castiguri mari in pandemie pe perioada interdictiilor. Si riscurile erau pe masura dar te bucurai ca servesti pofticiosii de MC sau kfc sau oricce altceva.

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *