Excursii la munte tematice

10 excursii la munte tematice pentru oricine

Am alcatuit o lista de 10 excursii tematice pentru toti in care s-ar putea regasi majoritatea persoanelor .

  1. Foto excursie la munte
  2. Ski excursie la munte
  3. Pescuitul si muntele
  4. urmarirea pasarilor prin excursii la munte
  5. Tura cicloturistica pe munte
  6. Drumetii la munte
  7. Alpinismul vazut intr-o excursie la munte
  8. Parapanta de pe munte
  9. Pantofarii pe munte , gratareala
  10. Armonia de a asculta folk in munte

Poate ca nu aveti toti tangenta cu excursiile la munte dar cu siguranta aveti un domeniu care va pasioneaza , fie ca e fotografia skiul , pescuitul etc.Practicand acestea la munte nu faceti decat sa realizati o excursie pana acolo. Muntele e magnific dar cateodata ajungi sa nu mai stii de ce ai mers in natura : pentru fascinatia peisajului montan sau pentru a schia. De multe ori mergand la ski te opresti zezi de minute pentru a admira muntele mirandu-te daca e adevarat daca e rai sau traiesti doar o realitate frumoasa.

O astfel de excursie la munte te face sa te intorci acasa mai pozitiv , schimbat. Muntele prin farmecul lui te face sa visezi ; aceste vise le poti transforma ulterior in actiuni iar actiunile in succese. Drumul de la o vizita la munte pana la atingerea unui succes e lung dar muntele poate fi promotorul acestor idei. De fiecare data cand te vei intoarce de la munte vei fi de partea cealalta cu niste amintiri frumoase care te vor bantui intens cateva zile .

Daca aveti si alte asocieri cu muntele nu ezitati sa mi le scrieti si vor fi subiecte de scris pentru urmatoarele postari.

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *