Despre blogalinitiative.ro

Blogal Initiative este o companie care pune in prim plan bloggerii. Aceasta promovandu-i pentru a ajunge la un numar cat mai mare de persoane. Blogerii au astfel ocazia de a ajuta la dezvoltarea blogosferei. In acelasi timp blogarii sa se mai bucure si alte avantaje importante ale implicarii lor. Acestia reusesc in acest fel sa se profesionalizeze, implicandu-se in dezvoltarea pietei locale in care ei activeaza. Toata lumea are de castigat daca se implica in aceasta initiativa.

O companie care promoveaza blogarii

Scopul Blogal Initiative este de a demonstra clientilor, prin intermediul campaniilor pe care le desfasoara de faptul ca social media le poate aduce numeroase beneficii. In acelasi timp, bloggerii au si ei la randul lor de castigat. Acestia profitand de beneficiile pe care aceste campanii le ofera. Blogerii devin din ce in ce mai specializati, ei intelegand cat mai bine ceea ce au de facut.

Blogal Inititive nu este insa o agentie si nici nu isi propune sa devina o agentie. Ideea este ca initiativa se orienteaza catre colaborarea in diverse campanii. Campaniile ajuta agentiile sa dovedeasca clientilor faptul ca social media poate livra oricand rezultatele pe care astia le doresc.

Se organizeaza in acest scop diverse campanii prin intermediul bloggerilor, acestia avand si ei de castigat de pe urma acestor campanii. Toate campaniile sunt explicate, ele adresandu-se in special bloggerilor din tara. Se obtin in acest fel beneficii atat pentru blogerii care participa la aceste campanii, cat si pentru compania/brandul respectiv. Blogerii care sunt parte a acestei initiative vor fi si ei promovati in randul agentiilor de PR. Ei reusesc sa ajunga asadar mai usor in prim plan.

Blogal Initiative mai organizeaza si intalniri prin tara, unde se vor aduce la discutii atat blogerii, cat si reprezentantii agentiilor, dar si brandurilor cunoscute.

Author: crestinortodox

Hi! Imi place sa scriu despre diverse teme de interes mai mic sau mai mare. Sper ca te ajut mult prin ceea ce am scris aici si iti va face placere sa citesti informatiile de pe blog.

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *