De ce dezvoltarea personala este o prostie?

Salutare prietene! Daca esti unul din cei care cred ca dezvoltarea personala este o prostie, atunci bine ai venit!

In acest articol vreau sa vedem ce este defapt dezvoltarea personala si de ce toti acei fraieri care o invoca, spun ca oricine are nevoie de asta.

Ei bine, acei fraieri fericiti si cu o viata de vis, habar nu au ce vorbesc. Toti au un secret murdar ascuns in spatele acelei vieti de vis! Asa e? Cum sa aiba ei o viata asa frumoasa intr-o lume asa urata si rea?

Wow, deja incep sa devin destul de convingator corect? Sper ca nu :)).

Stiu ca poate crezi ceva de genul, dar hai sa stam putin de vorba, ca de la om la om.

O sa tin acest articol scurt si la obiect, fara a incerca sa te conving de ceva, doar purtam o scurta discutie.

Multi oameni se raporteaza la dezvoltare personala prin acei oameni care vorbesc intruna despre succes si fericire dar ei sunt tristi si cu 0 succes. Vreau sa iti spun ca sunt multi astfel de oameni. Exista unele parti ale dezvoltarii personale pe care daca nu le pui in context, vei intelege ca nu e nevoie sa faci nimic si total vine de la sine. NIMIC NU VINE DE LA SINE DACA NU INCEPI SA ITI PUI FUNDUL ALA LENES LA TREABA!

coach

Cand am inceput sa studiez dezvoltarea personala, eram un om distrus. Vorbeam intruna despre fericire, succes si viata de vis pe care vreau sa o creez pentru mine si cei dragi, dar nu faceam nimic si plangeam singur in coltul patului. Plangeam pentru ca gandurile la faptul ca nu fac nimic pentru ce vreau ma distrugeau, iar faptul ca acele ganduri ma distrugeau, nu ma lasau sa fac nimic. Ciudat asa-i?

Deci, la inceput va fi greu, totul va parea ciudat si daca esti ca si mine, te vei enerva si vei vrea sa incetezi sa te mai dezvolti, vei inceta pentru ca va durea, dar atunci cand te doare, atunci cand iti dai seama cat de jos esti, atunci e momentul sa fii fericit, atunci e momentul cand incepi cu adevarat sa iti schimbi viata in bine!

Acum hai sa ajungem la o concluzie aici.

E dezvoltarea personala o prostie?

Hmm.. Lasa-ma sa iti raspund cu o intrebare la asta. E o prostie sa te casatoresti?

Raspuns: Depinde cat de bine iti intelegi partenerul si stii cum se gestioneaza o relatie? Daca nu stii, clar e o prostie!

La fel este si cu dezvoltarea personala! Daca incepi sa inveti lucruri pe care le intelegi, lucruri simple si incepi sa le aplici! Daca iti iei mentori de calitatea care sa te ajute! Daca dai tot ce ai mai bun pentru a invata si aplica ceea ce inveti, atunci faci ceva grozav, daca doar inveti informatie si nu iei actiune, atunci e o prostie! SUCCES!

Daca vrei sa lucram impreuna sa te ajut sa iti duci viata acolo unde iti doresti. Ai datele mele de contact in josul paginii!

Author: Paul Gavris

Salut! Ma numesc Gavris Paul si imi doresc sa ajut cat mai mult lume sa iasa din groapa unde am fost si eu o mare parte din viata. O groapa adanca plina de descurajari, bulling si sentimentul constant ca ,,cine sunt eu sa reusesc ceva in viata,,. Am avut un moment decisiv in viata mea cand am spus STOP! Si de acolo a inceput noua mea viata, o viata plina de sentimente placute si implinire. Normal ca mai am si clipe grele, toti avem, dar acum stiu cum sa le gestionez! Hai sa te invat si pe tine cum sa ai viata pe care o vrei! ​https://www.facebook.com/paulgavris7

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *