Cum puteti gasi pentru autovehicul piesele potrivite la dezmembrari auto

Scoaterea vehiculelor din uz s-a pus in aplicare in Romania incepand cu 1 ianuarie 2005. Masinile vechi polueaza mediul inconjurator prin emisiile pe care le elibereaza in timpul functionarii dar si prin poluarea sonora. Polueaza si indirect prin intermediul deseurilor rezultate in toate etapele ciclului de viata a autoturismului cum ar fi: intretinere, exploatare, fabricare dar si etapa de scoatere definitiva din uz. Pe acest site veti gasi toate piesele auto din dezmembrari auto Volkswagen de care aveti nevoie. Piese de o calitate buna, cu preturi mici, potrivite pentru toate buzunarele. Piesele pentru autoturisme sunt foarte scumpe daca sunt noi, dar eu va recomand sa profiti de ocazie daca iti gasesti piesele de care ai nevoie la dezmembrari auto.

Veti gasi toate piesele auto din dezmembrari auto Volkswagen de care aveti nevoie. Senzorii de parcare sunt foarte importanti, cu ajutorul lor puteti depista distanta fata de un alt autovehicul sau de un parapet. Acestia daca sunt defecti pot sa nu functioneze si parcarea va fi mai greoaie, sau pot sa depisteze ernoat distanta si nu veti reusi sa pozitionati masina pe locul ales. Toti senzorii pe care ii aveti aplicati pe masina trebuie sa functioneze optim. Acesoriile pe care le detine masina se defecteaza, este ceva normal si ca sa optimizati acest aspect ar trebui sa mergeti periodic la service-ul unde obisnuiti sa mergeti si sa ii faceti diferite verificari. Un autovehicul este are nevoie de revizii periodice.

Electromotorul auto este cea mai importanta piesa pentru motorul autovehicului

Electromotorul este piesa electrica care porneste motorul masinii. El este un dispozitiv care invarte volanta si antreneaza motorul termic in vederea pornirii. Mai are denumirea si de demaror pentru ca aceasta piesa chiar demareaza motorul. Electromotorul este compus din doua elemente: solenoid si motor electric. Axul central fiind mobil trebuie sa iasa in exterior circa 2 centrimetri. Din aceasta cauza are doua parti, una dintre ele este mobila. Ea este miscata spre exterior de catre solenoid. Aceasta piesa are roti dintate cu un pinion si este mult mai mica comparativ cu volanta masinii.

Electromotorul functioneaza doar cu curent continuu si la o tensiune de 12 V. Daca detineti vehicule comerciale exista si electromotoare mai mari ca folosesc tensiune de 24 V, sau scuterele care folosesc o tensiune de 6 V. Cu cat motorul este mai mare, cu atat are nevoie de un electromotor mai mare pentru ca este nevoie de o tensiune mare si pentru toate astea este nevoie de o baterie pe masura electromotorului, ca sa ofere suficient curent la pornire. Veti gasi toate piesele auto din dezmembrari auto Volkswagen de care aveti nevoie.

Un electromotor are nevoie de bateria potrivita pentru tensiunea pe care o foloseste la pornirea motorului

Electromotorul are o parte mobila care se numeste rotor si care se afla in interiorul unui stator, care este o parte fixa. Statorul este alcatuit dintr-o bobina care este infasurata pe peretii unui cilindru, in interior se afla rotorul care si el de altfel are o bobina. Cand curentul trece prin cele doua bobine se genereaza un camp electromagnetic si apare miscarea de rotatie. Electromotorul este piesa cea mai uzata. Ea este pusa in miscare la fiecare pornire. Uzura ei este mai mare daca masina are functia de start/stop. O astfel de functie are un electromotor special care porneste extrem de des, care este potrivit pentru un million de porniri. Cand electromotorul este forjat incep sa apara problemele. Dar de regula sunt destul de usor de rezolvat pentru ca sistemul este usor de reparat sau de schimbat. Veti gasi toate piesele auto din dezmembrari auto Volkswagen de care aveti nevoie.

Author: Alina Ileana

Realizez articole SEO cat si articole de reviste , am o experienta de peste 3 ani in domeniu.

Share This Post On

2 Comments

  1. Cred că admisiunea acestei pagini web este cu adevărat îngrijorătoare în sprijinul site-ului său web, deoarece aici toate informațiile sunt date bazate pe calitate.

    Post a Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *