Crearea audientei intr-o idee de afacere

Crearea audientei intr-o idee de afacere e foarte importanta. De ea depinde castigurile urmatoare. Audienta intr-o idee de afacere trebuie sa fie nisata. Crearea iei poate fi gratuita sau platita. Puteti atrage gratuit potentiali clienti din google.

Metoda de a artage clienti gratuit din google

Trebuie sa apareti pe google pe prima pagina dupa cuvinte care se cauta pe nisa voastra. Puteti afla cuvintele cuvintele care se cauta pe nisa voastra cu ajutorul keyword planner . Dupa ce stabiliti o lista de cuvinte cheie trebuie sa creati continut pe site optimizat seo pe baza acelor cuvinte. Primele rezultate s-ar putea vedea abia dupa 3 saptamani. Partea frumoasa este ca puteti castiga bani adunand audienta gratuit. Si anume prin reclama. Cu rezultate puteti daca platiti google ads sau facebook ads dar cred ca e mai frumos drumul si experienta.

Metoda de atragere clienti gratuit din youtube

Youtube este al doile motor de cautare din lume concurand cu google , ambele apartinand aceluiasi colos. De asemenea va puteti promova pe youtube gratuit adunand audienta si de asemenea castigand bani.

Imaginativa un montaniard ar putea urca everestul cu un elicopter sau poate planui tot drumul la pas. Ce satisfactie iti poate aduca varianta scurta daca tu nu ai inteles defapt esenta.

De aceea imi puteti lasa in josul paginii orice dificultate intalniti pe traseu iar eu va voi indruma

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *