Corpurile de iluminat decorative sunt cele mai cautate

Copurile de iluminat sunt esentiale in casa fiecarei persoane. Ele ajuta ca locuinta sa se infrumuseteze, sa prinda culoare si aspect. Acest site este special creat pentru corpuri de iluminat inovate si moderne. Sunt modele din led, cu structura din aluminiu. Multe modele contin metal cromat. Acest metal este dur, rezistent la coroziune si corpurile dumneavoastra de iluminat vor fi cu adevarat durabile in timp si va veti putea bucura de ele o lunga perioada de timp.

Lumina este un element important care ne defineste interiorul. O locuinta fara lumina potrivita devine un spatiu neprimitor, indiferent de designul pe care aceasta il are. Lumina naturala este cea mai placuta, dar pe perioada iernii si pe perioada noptii avem nevoie de lumina ambientala. Asa s-au creat becurile si mai nou led-urile care se gasesc in majoritatea corpurilor de iluminat.

O incapere care este bine iluminata va putea fi spatiul in care va simtiti bine si in care va puteti desfasura activitatile intr-un mod armonios. Puteti folosi diverse tipuri de iluminat pentru un rezultat optim iar alegerea facuta va fi potrivita pentru locuinta dumneavoastra. Avantajele tehnologiei LED este pentru a face o economie de energie pana la 40% fata de tuburile fluorescente datorita raportului lm/W. Durata de viata de minim 50.000 h, fara mercur sau plumb sau emisii de radiatie UV. Aceste corpuri de iluminat cu LED nu se incalzesc.

Plafoniera moderna Orion dimmabila

Plafonierele sunt foarte moderne si cautate. Plafoniera este suficienta si pentru o camera mai mare pentru ca lumina este puternica si potrivita pentru spatii mai mari. Acest model de plafoniera este foarte minimalist si se va potrivi cu mai multe tipuri de amenajari interioare. Sursa de iluminare este LED. Este o plafoniera moderna si deosebita pentru camere deosebit de frumoase. Plafoniera cu LED este un sistem elegant de iluminat de mare putere folosit pentru iluminatul spatiilor de locuit.

Un spatiu locuit care sa fie eficient energetic poate fi cu ajutorul corpurilor de iluminat cu LED, ele fiind o singura solutie pentru uniformizarea luminii. Pentru a reduce dimensiunea si greutatea redusa datorita luminii reduse. Majoritatea tavanelor nu ofera posibilitatea montajului plafonierelor sau spoturilor cu LED. Utilizate preponderent in domeniul rezidential, aplicele cu LED pot fi solutia de care aveti nevoie. Corpurile de iluminat cu LED pentru tavane sunt foarte practice si frumoase. Ele lumineaza toata incaperea si sunt foarte frumos amplasate. Acest site este special creat pentru corpuri de iluminat inovate si moderne.

Pendul Lena ideal lux

Acest pendul este potrivit pentru o bucatarie spatioasa. Este un pendul de actualitate care se cauta foarte mult si care se potriveste in foarte multe bucatarii. Pendulele sunt cele mai potrivite pentru o bucatarie. Culorile potrivite vi le alegeti dumneavoastra, ca acest pendul sa se potriveasca cu tot ce detineti in bucatarie. Este un design placut si functional. Contine un abajur dublu format din sticla de dimensiuni mari.

Lustra Orion din alama masiva cromata

Este perfecta pentru un living mare, spatios care asteapta sa infrumuseteze toata camera. Este un model deosebit, decorat doar cu cristale Scholer care il fac sa straluceasca in toata casa. Acest candelabru este special creat pentru case elegante cu aspecte deosebit de frumoase care sa va schimbe complet locuinta. Acest site este special creat pentru corpuri de iluminat inovate si moderne.

LED-urile de mare putere pot fi folosite acum in fabricarea corpurilor de iluminat. Veti gasi o colectie impresionanta de corpuri de iluminat cu LED, varietati de stiluri, modele si culori. Aceasta gama de corpuri de iluminat sunt durabile si eficiente din punct de vedere energetic. Acestea au un stil aparte si va vor transforma complet decorul locuintei. Orice tip de corp de iluminat va fi potrivit pentru o locuinta. Trebuie doar sa stiti de ce aveti nevoie.

Date de contact

Este un site special creat pentru corpuri de iluminat inovate si moderne. Ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail pentru orice tip de nelamurire sau intrebare aveti. Adresa de e-mail – info@eorion.ro; 0744.33.14.14. Ne puteti gasi si pe facebook pe pagina eOrion.

Orion & GDS Electric SRL; RO6658880 J24/2265/94; Capital social: 75.720 lei; 430013 Baia Mare, Bd. Bucuresti 108; tel: 0262 218357, 0262 277896, 0744 626201; fax: 0262 218357, 0262 277896.

 Program: Luni – Vineri: 7-18; Sambata: 8-13.

Author: Alina Ileana

Realizez articole SEO cat si articole de reviste , am o experienta de peste 3 ani in domeniu.

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *