Cercei de aur de 1 gram pentru bebelusi

Una dintre tendintele actuale, desi discutabila intrucat presupune adesea sume cel putin importante de bani, este de a darui bebelusilor mici bijuterii de aur, argint sau chiar platina. Exista variante pentru ambele sexe, cu mentiunea ca unele tipuri de bijuterii sunt destinate cu precadere fetitelor, cerceii de exemplu. Mai ales in cazul fetitelor, au aparut oferte de cercei de aur de 1 gram pentru bebelusi, desi exista si variante de bijuterii pentru baietei, precum bratari cu masinute, cu banuti inscriptionati sau cu diferite forme (poate chiar personalizate). Avantajul cercelusilor pentru fetite e ca pot fi cumparati inca din stadiul de bebelus si pot fi purtati vreme de cativa ani, urmand ca apoi sa fie veritabile amintiri, valoroase si la propriu, dar si la figurat.

De ce cercei de aur pentru copii?

Bijuteriile sunt adesea folosite pentru a evidentia statutul social, posesiile, insa acest lucru este gresit cel putin din punct de vedere moral. Bijuteriile trebuie sa fie in primul rand amintiri, imagini mentale purtate in onorea celor care le-au daruit, dar si pentru ca sunt o aditie speciala la imaginea personala. Este gresit ca bijuteriile sa fie etalate ostentativ, insa nu este nimic gresit, nici macar moral, ca ele sa fie purtate discret, mai ales la ocazii, atunci cand majoritatea poarta cel putin o bijuterie (adultii mai ales).

Daca planuiti sa faceti o astfel de achizitie sau nu stiti ce sa alegeti, iata cateva exemple de cercei de aur pentru copii:

  1. Pereche de cercei de aur de 1 gram pentru bebelusi. Au de fapt o greutate de 1,51 grame si sunt din aur de 14 karate. Au in centru o pietricica de zirconiu si un sistem de inchidere tip tortita, ceea ce ii face sa fie foarte siguri si rezistenti, fiind potriviti chiar si pentru bebelusi.

2. Un alt model de cercei de aur pentru fete. Cu o greutate de 1,4 grame, acest model este usor, sigur, cu inchidere in stil tortita, astfel incat nu aluneca din urechi, implicit nu se pierd prea usor. La fel ca modelul de mai sus, si acesta contine zirconiu alb.

3. Cercei de aur sub forma de fluturas pentru fete. Acest model contine aur de 14 karate, are circa 2,35 grame si de aceasta data, nu mai contine zirconiu, fiind mai degraba conceput in stilul clasic, chiar daca adaptat fetitelor sau chiar bebelusilor.

Alternative de cadouri din aur pentru copii?

Exista si alternative din materiale mai ieftine in gama bijuteriilor pentru corpii. Se pot gasi variante din materiale precum argint (de diferite concentratii in aliaje), zirconiu sau chiar tungsten, insa pentru un cadou special, aurul, eventual aurul alb este alegerea potrivita.

In ultimii ani, cel putin pe piata din Romania, tot mai multi bijutieri au inceput sa apara, iar odata cu cresterea oportunitatilor pentru vizibilitate, acestia au inceput sa fie tot mai prezenti pe Facebook, pe Instagram. Versatilitatea ofertei lor, posibilitatea de personalizare, ba chiar si preturile competitive acolo unde e cazul, fac ca produsele create de acesti bijutieri sa fie o alegere mult mai buna fata de lanturile clasice de bijuterii, acolo unde totul tinde sa devina standard. De exemplu, i-am gasit recent pe cei de la AlexiaBijou (de unde am si luat imaginile de mai sus), care au in gama lor de produse atat bijuterii personalizate, cat si bijuterii pentru ocazii.

Eventual, puteti sa aruncati o privire peste pagina de Instagram a celor de la AlexiaBijou pentru a vedea noile modele, ce zic clientii in comentarii, precum si sa aflati despre noile modele propuse.

Author: Matei

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *