Bocanci de munte pe care trebuie să îi încerci

Încălțămintea tip bocanc trebuie să fie una foarte comodă și practică, ea fiind o opțiune foarte bună pentru drumețiile lungi. Atunci când alegem o pereche de bocanci de munte, ea trebuie să fie una lejeră, să nu strângă sau să apese laba piciorului. Întotdeauna când vă cumpărați încălțăminte de preferat este să și probati perechea întreagă, atât stângul cât și dreptul. Laba piciorului poate fi puțin diferită. Ca să fiți siguri că alegeți perechea potrivită este ideal să o probați.

imaginea arată produsul despre care se vorbește în articol, bocanci de munte
bocanci de munte Tibet Lady

Rezistența

Cei mai potriviți bocanci de munte pentru drumeții sunt cei care au o rezistență foarte mare la frig. Aceștia sunt cei mai potriviți pentru intemperii, pentru zonele noroioase, pentru gheață și zăpadă și nu în ultimul rând pentru acele lungi drumețîi. Ca să puteți alege o pereche de bocanci buni trebuie să știți care sunt materialele folosite pentru rezistență lor.

În primul rând, bocancii de munte care sunt confecționați din membranele Sympatex. Aceste membrane vor asigura un confort în mers, dar și un confort termic. Materialul asigură încălzire, impermeabilitate, dar și o bună aserisire a piciorului. Talpa bocancului conține materiale care nu permit ca piciorul să se încingă și îi conferă o aerisire eficientă. Astfel piciorul rămâne uscat și în condiții nefavorabile. Interiorul nu dezvoltă mirosuri neplăcute și este excelent împotriva bacteriilor.

Datorită materialelor folosite pentru realizarea încălțămintei pe care o avem disponibilă pe site veți avea parte de o pereche foarte utilă pentru dumneavoastră. Materialele folosite nu vă vor îngreuna mersul, bocancii sunt ușori și foarte comozi.

Pe site-ul nostru găsiți cei mai potriviți bocanci de munte pentru drumeții care au parte de o nouă tehnologie funcțională cu o baterie reîncărcabilă. Această baterie este setată pentru temperatura care se află în interiorul bocancilor și poate fi ajustată la 45 ° F sau 55 ° C cu ajutorul unui buton pentru o încălzire de până la patru ore. Padul de încălzire se află în jurul vârfului bocancului și se conectează la bateria de pe manșeta exterioară.

imaginea arată produsul despre care se vorbește în articol, bocanci de munte
bocanci de munte Trapper

Materialele folosite pentru realizarea bocancilor

Cei mai potriviți bocanci de munte pentru drumeții vor fi cei care vor face față cu brio tuturor intemperiilor de care puteți avea parte. Talpa și forma bocancului vă vor oferi stabilitate și o bună aderență. Talpa nu permite alunecarea. Striurile late vor facilita scurgerea noroiului și a apei, pentru ca talpa să nu ajungă să se îngreuneze.

Materialul care se regăsește pe exteriorul bocancilor este din piele. Acesta va oferi o rezistență mare și o protecție împotriva umidității. Materialele Sympatex și Vibram respectă toate cerințele în materie de încălțăminte și sunt foarte căutate de clienți. Acestea sunt de o calitate înaltă și rezistența lor este foarte bună. Greutatea bocancilor se limitează până la un kilogram, în funcție de modelul dorit.

Pentru a face drumețiile mai ușoare aveți nevoie de o pereche de încălțăminte adecvată pentru piciorul dumneavoastră. Pe site-ul nostru veți găsi modele dintre cele mai variate. Tot ce trebuie să faceți e să accesați site-ul pentru a vă găsi perechea.

Utilizarea

Cele mai potrivite perechi de încălțăminte pentru munte sunt cele tip bocanc. Rezistența lor este foarte mare și sunt eficienți pentru mai multe tipuri de drumeții, atât pentru un nivel ocazional, cât și pentru un nivel consecvent.

Întotdeauna să alegeți produsul în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Cei mai potriviți bocanci de munte pentru drumeții se aleg și în funcție de anotimpul pentru care doriți să îi folosiți. De exemplu, pentru excursiile și traseele de iarnă ar fi indicat să achiziționați bocanci de iarnă și nu de trei sezoane. Cei de trei sezoane sunt numiți astfel întrucât pot fi utilizați primăvara, vara și toamna. Indiferent de anotimp cel mai important factor rămâne impermeabilitatea. Întotdeauna să verificați gradul de impermeabilitate.

Acestea fiind spuse nu vă putem dori decât să aveți parte de cât mai multe drumeții reușite alături de perechea potrivită (de bocanci)!

Author: Izabella Șaramet

Fotograf cu aspirații de scriitor, om iubitor de frumos, călător în vise și prin lume, umblând hai-hui pentru a opri timpul în clipe, gânduri și sentimente. Un aparat, o fată, un fluture, nebunie și adrenalină.

Share This Post On

1 Comment

  1. Bocancii sunt foarte importanți pe munte

    Post a Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *