Cea mai potrivita asigurare RCA pentru autovehiculul tau

RCA reprezinta asigurarea masinii. Cu ajutorul anumitor documente si anume, cartea de identitate, talonul masinii si optional cu asigurarea veche ca sa se poata continua cu urmatoarea zi si asa se va face o noua asigurare. Pe site-ul nostru exista un tabel unde puteti afla cat va costa asigurarea masinii. O asigurare potrivita o gasiti pe site-ul nostru rca-ieftin.ro, o asigurare potrivita pentru masina dar si portofelul dumneavoastra. RCA-ul este asigurarea obligatorie. Scopul acestei asigurari este ca cel pagubit sa primeasca despagubiri pentru daunele suferite, indiferent de situatia materiala a celui care a produs paguba. Vehiculele pot avea o asigurare RCA pe o perioada cuprinsa intre o luna si 12 luni. Toate persoanele juridice sau fizice sau care au in proprietate vehicule supuse inmatricularii sau inregistrarii în Romania au obligatia de a încheia o asigurare RCA. De a aplica pe parbrizul vehiculului intr-un loc vizibil din exterior vigneta primita impreuna cu polita de asigurare. 

Cum se procedeaza cu procesul de despagubire

Cu ajutorul unei amiabile si documentele persoanei vinovate veti putea sa va intregiti dosarul si sa mergeti dupa ce stabiliti o programare cu asiguratorul. Pentru a se depune o cerere de despagubire pentru deschiderea dosarului de dauna de la care detine vinovatul asigurarea RCA. O asigurare potrivita o gasiti pe site-ul nostru rca-ieftin.ro.

Plata despagubirilor se poate face fie direct, sa va duceti masina la service-ul auto pe care il are asiguratorul, dupa caz. Despagubirea se mai poate face si intocmind un document cu care va prezentati la service-ul unde va reparati frecvent masina. Sau puteti primi o suma de bani, pe care sa o folosesti pentru a achita reparatia cand doriti dumneavoastra. Suma de bani pe care o veti primi se calculeaza in functie de dauna avuta si de ce reparatii are nevoie. Trebuie sa fie prezent proprietarul masinii, conducatorul auto din acel moment, si toate documentele aferente masinii si anume: cartea masinii, asigurarea, talonul, cartea de identitate a proprietarului, permisul de conducere al soferului auto si cartea de identitate daca este o persoana diferita de proprietar.

Asigurarea RCA este valabila in mai multe tari

Asigurarea RCA este valabila atat pe teritoriul tarii noastre cat si pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, pe teritoriul statelor aflate intre doua tari membre ale Uniunii Europene dar si pe teritoriul statelor apartinand Spatiului Economic European. Atunci cand se inheie o asigurare RCA, fiecare asigurator este obligat sa anunte clientul statele in care polita este valabila. O asigurare potrivita o gasiti pe site-ul nostru rca-ieftin.ro.

Ce trebuie sa faceti pentru a avea parte de o asigurare RCA online

O asigurare RCA online va ajuta sa nu mai faceti un drum pana la o agentie de asigurator. Sa puteti beneficia de o asigurare RCA ieftina si imediata. O asigurare potrivita o gasiti pe site-ul nostru rca-ieftin.ro. Procedura este simpla si are foarte multe avantaje, trebuie doar sa introduceti datele autovehiculului care sunt: starea de inmatriculare; numarul de inmatriculare; categoria; marca; modelul; tipul de combustibil; numarul de identificare (serie sasiu); seria cartii auto (CIV); masa maxima autorizata; capacitatea cilindrica; anul de fabricatie; numarul de locuri si puterea. Asigurarea RCA online a autovehicului tau se emite electronic, plata se poate face online, se poate face si numerar unde va trebui sa platiti la statiile de plata SelfPay.

Calculatorul nostru online de pe site va ajuta sa faceti o diferenta intre noi si alte agentii de asigurari RCA. Asa veti putea cumpara asigurarea cea mai potrivita pentru costurile pe care le-ati planuit. Veti putea cumpara o asigurare RCA ieftina in urma analizei efectuate asupra ofertelor existente.

Author: Alina Ileana

Realizez articole SEO cat si articole de reviste , am o experienta de peste 3 ani in domeniu.

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *