Cat castiga un glover?

In primul rand vreau sa va spun ca glovo afiseaza unui curier castigul brut pentru fiecare comanda prestata inainte de a aplica pentru ea. Acel curier/glover poate accepta plata sau o poate refuza. Plata pe comanda este influentata de mai multi factori care s-au modificat periodic la cererea curierilor. Curierii glovo sunt chestionati periodic asupra imbunatatirile care le doresc.

Factorii care influenteaza castigul unui glover:

  • vremea- curierii sunt mai bine platiti pe ploaie
  • lungimea traseului- gloverii sunt platiti la km
  • pornirea- fiecare comanda are un pret de pornire
  • asteptarea- gloverul e platit cat timp asteapta comanda la magazin
  • tips- clientul poate seta tips in aplicatie

Cifre castig glover:

Dupa cum spuneam castigul variaza foarte mult. Glovo a inceput de jos cu cativa curier care aveau mai mult pauze decat comenzi. Azi un curier glovo vastiga aproximativ 3200 lei plus tips la un program de 8 ore pe zi 21 zile pe saptamana.

Cunosc multe persoane din horeca care au ales acest job doar pentru faptul ca exista tips. E modul in care unii stiu sa zambeasca si sa spuna o vorba pozitiva.

E evident ca se poate ajunge si la sume de 2k euro pe luna in anumite situatii si spun asta in cunostinta de cauza

Cum a fost inceputurile?

Lucram pe 10 lei pe ora cand angajatorul ne spunea ca trebuie sa ajungem la minim 20 lei/ora. Nu ma interesa aceasta pentru ca mie imi placea ca pedalez si ma simt foarte bine dupa o zii de “lucru”. Am ajuns si la targhetul la care doar visam. Ma simteam bine caci castigam din pedalat dar drumurile noastre au luat alta intorsatura.

Va las acum pe filmarile gloverului Grigore varlam sa va confirme cele spuse de mine:

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *