Canapele extensibile cu 2 locuri pentru casa ta

Una dintre problemele cu care se confrunta tot mai multi oameni care isi achizitioneaza locuinte sau care se muta cu chirie in locuinte nemobilate e faptul ca locuintele sunt tot mai mici si tot mai scumpe. Totusi, casele nu pot ramane goale, astfel ca e nevoie de piese de mobilier care sa poata satisface cerintele de confort, dar care in acelasi timp sa nu ocupe toata suprafata utila.

Uneori, apare situatia neprevazuta in care chiar si in conditiile unui spatiu restrans, e necesara gazduirea a 1-2 persoane pentru o anume perioada de timp. Ce e de facut atunci? Una dintre solutiile cele mai eficiente pentru a avea rapid (la nevoie) loc de odihna in plus presupune achizitia unei canapele extensibile. Sunt 4 mari avantaje in aceasta achizitie:

  1. canapeaua nu trebuie sa stea extinsa mereu, ci doar atunci cand este nevoie, astfel ca nu ocupa spatiu din suprafata utila decat atunci cand este necesar.
  2. o canapea extensibila este mult mai ieftina decat un pat dublu.
  3. spre deosebire de un pat dublu, care este mai rigid si mai compact, cel mai adesea o astfel de canapea poate fi usor transportata si chiar mutata dintr-o camera in alta.
  4. Sunt multe modele existente pe piata din care puteti alege. Ele sunt de dimensiuni diferite, pot fi personalizate mult mai usor la nevoie (de exemplu, puteti alege dimensiuni exacte uneori, precum si culoarea si materialul pentru tapitat), precum si duritatea materialului din alcatuire.

Nu stiti ce sa alegeti? Haideti sa aruncam o privire peste oferta celor de la decorer.ro, de exemplu. Iata cateva modele:

1) O canapea extensibila pentru 2 persoane tapitata cu material textil care se transforma intr-un pat pentru 2 persoane in cateva secunde. Are o culoare versatila, este usor de mutat in interiorul casei/apartamentului si este o alegere cu mult mai buna pentru cei care stau cu chirie, de exemplu, fata de achizitia unui pat.

2) Desigur, nu fiecare canapeapentru 2 persoane trebuie sa fie extensibila. Exista si variante fixe, perfecte pentru birouri si nu numai. De exemplu, modelul pe care vi-l prezentam mai jos este elegant, potrivit pentru camere elegante, biblioteci, birouri si nu numai.

3) In functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie, se poate opta si pentru o canapea cu 3 locuri care sa fie la randu-i extensibila. Modelul pe care vi-l aratam are si spatiu pentru picioare in forma compacta si este o alegere mult mai potrivita pentru cei cu spatiu mai mare la indemana.

La nevoie, o canapea extensibila poate tine loc fara probleme pe post de pat principal, mai ales pentru cei care se muta cu chirie in locuinte nemobilate unde nu intentioneaza sa petreaca prea mult timp, la fel si pentru cei care trebuie sa gazduiasca 1-2 persoane pentru un anume termen.

Cei de la decorer.ro au o oferta mult mai bogata de produse, nu doar de canapele, ci de mobilier si accesorii pentru intreaga casa, iar multe dintre produsele lor au nu doar poze de catalog, ci si poze reale, in care sunt incadrate in camere reale, tocmai pentru a va putea face o idee mai buna despre cum vor arata obiectele alese in locuinta dumneavoastra.

Un alt lucru pe care l-ati mai putea face ar fi sa aruncati o privire peste pagina lor de Facebook, atat pentru a vedea cum arata produsele lor in realitate (in cazul in care nu v-ati lamurit din pozele din catalog), cat si pentru a vedea eventuale promotii si anunturi despre noile produse.

Author: Matei

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *