Calendar crestin ortodox februarie

Ziua de 2 februaria apare in calendarul crestin ortodox pente saptamana cu cruce rosie ceea ce inseamna ca este zii de sarbatoare. Iete oltima luna de iarna din cele 4 anotimpuri.

2 februarie (†) Întâmpinarea Domnului (Stratenia); Sf. Mc. Iordan şi Gavriil

Ziua are 11 ore iar noaptea 13 ore. Februarie este una dintre lunile cele mai friguroase dar in gradina poate incepe saparea solului de asemenea imprastierea ingrasamantului. Incepand cu data 15 februarie se pot insemanta cateva legume. Se asemenea se pot insemana rasadurile la interior la peste 20 grade. Foarte multe flori se insemanteaza in februarie sub forma de rasad urmand ca ulterior in pamant in aprilie cand dispare riscul de inghet. Cartofii se poat semana in februarie daca acestia nu au fost tratati dar sa aveti grija sa nu rupeti coltii. In februarie pot incepe si pomicultura prin taierea crengilor sau a stropitului

Author: admin

Sunt fotograf, am absolvit un liceu mate-info iar proiectul de atestat de informatica a fost realizarea de site. Ulterior am lucrat ca si fotoreporter, mergant si la facultatea de geografie. In final am absolvit un master de fotografie in cadrul universitatii de arta si design UAD Cluj-Napoca. Am ca hobby drumetiile montane, plimbarile cu bicicleta .

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *