Autocris.ro va ofera cele mai potrivite piese pentru autoturismul dumneavoastra

Autocris.ro este un magazin online de piese auto dar si de tuning pentru autoturism. Piesele care se regasesc pe acest site sunt de o foarte buna calitate. Detinem piese pentru multe modele de marci de masini, de unde sa va alegeti produsul compatibil cu autoturismul dumneavoastra. Piesele noastre sunt originale si cu siguranta autoturismul dumneavoastra nu va avea nevoie de alte imbunatatiri pentru o buna perioada de timp. Autocris.ro este un site cu produse potrivite pentru autoturismul dumneavoastra. Un autoturism are nevoie de piese de calitate pentru ca functionalitatea lui sa fie cat mai buna.

Cu cat autoturismul este forjat la maxim si este echipat cu piese de proasta calitate, cu atat el se va deteriora mult mai repede si va necesita reparatii. Pentru asta este necesar sa va lasati o perioada masina in service. Pentru ca dumneavoastra sa scutiti astfel de momente urate, va sugerez sa va orientate catre piesele noastre de pe site. Pentru a putea avea un autoturism functionabil si cu piese de o calitate foarte buna. Va puteti informa despre piesele noastre intand pe site si cautand descrierea piesei pe care doriti sa o achizitionati. Detinem foarte multe piese auto si cu siguranta veti gasi produsul de care aveti nevoie. Autocris.ro este un site cu produse potrivite pentru autoturismul dumneavoastra. Toate produsele necesare le veti pe site, daca va decideti sa comandati de la noi.

Cea mai potrivita inchidere centralizata pentru autoturismul dumneavoastra

Sistemele de inchidere centralizata pentru autoturisme reprezinta un sistem de confort care se poate dota aditional, daca masina nu a fost echipata din fabrica cu un astfel de sistem de inchidere. Autocris.ro este un site cu produse potrivite pentru autoturismul dumneavoastra. Inchiderea centralizata este un sistem de blocare al autoturismului. Este un sistem de alarama si de siguranta pentru dumneavoastra. Sistemul de inchidere reprezinta inchiderea centralizata tuturor usilor, inclusiv a usii portbagajului. Usile pot fi incuite sau descuiate de la o anumita distanta cu ajutorul unei telecomenzi special creata pentru securizarea masinii pe care o detineti. Acest sistem este prevazut fara cheie, deci nu mai este necesara inchiderea cu ajutorul cheii. Sistemul este mult mai practic si mai usor de folosit. Acesta sporeste considerabil siguranta autoturismului impotriva furtului cand sunt montate impreuna cu un sistem de alarma.

Fiecare telecomanda este prevazuta cu baterie. In prezent, majoritatea autoturismelor sunt echipate cu sisteme de inchidere centralizata. Aceasta inchidere centralizata functioneaza prin doua moduri. Primul este cel cu unde infrarosii care este conditionat de emiterea unei fascicule de raze infrarosii. Acest sistem este mai greu pentru ca trebuie orientat perfect catre receptor. Cel de-al doilea mod este cu unde cu radiofrecventa, mai exact prin undele radio, care este si cel mai des intalnit. El poate fi folosit si pe distante mari, nefiind necesar ca emitatorul sa fie indreptat catre receptor. Aceasta inchidere centralizata cu unde radio controleaza incuietorile usilor prin intermediul mai multor actuatoare. Cand va folositi de telecomanda autoturisumului, se trimit semnale radio catre aceste actuatoare si  acestea controleaza fiecare cate o tija care inchide sau deschide usile autoturismului.

Cum actioneaza actuatorul

Emitatorul care este cheia, transmite semnale radio codate catre actuator care este receptorul. Cand el este activat actuatorul misca o tija care este de regula atasata de sistemul de inchidere al usii. Tija exercita o forta asupra intrerupatorului care inchide sau deschide usa autoturismului. Daca masina sau telecomanda ramane fara baterie, sistemul de inchidere centralizata nu va mai functiona. Pentru astfel de cazuri este indicat sa va informati referitor la autoturismul pe care il detineti. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru un astfel de moment. Telecomanda poate fi universala, poate fi folosita pentru marea majoritate a marcilor de masini. Acesta telecomanda este o necesitate pentru orice autoturism, fiind eficienta și oferind acces la cele mai utile varietati de functii.

O telecomanda detine tastele specific functiilor:

  • Armare.
  • Dezarmare.
  • Deschidere porbagaj ( in functie de modelul autoturismului).
  • Cautare in parcare.
  • Ridicare automata a geamurilor ( in functie de modelul autoturismului).

Pe site-ul autocris.ro veti gasi multe piese a multor tipuri de autoturisme unde veti putea gasi si dumneavoastra piesele potrivite. Detinem piese de ultima generatie, de o calitate foarte buna, durabile in timp si foarte accesibile ca pret.

Author: Alina Ileana

Realizez articole SEO cat si articole de reviste , am o experienta de peste 3 ani in domeniu.

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *