Ai nevoie de cursuri de dezvoltare personala?

Salutare prietene! Am tot avut un gand in minte zilele astea: ,, Chiar avem nevoie de cursuri de dezvoltare personala?,, si daca da ,, Cum stim ce fel de cursuri sunt bune pentru noi?,,

  1. Activitati de dezvoltare personala
  2. Ce este un program de dezvoltare personala si cum functioneaza pentru tine?
  3. Ce sunt tehnicile de dezvoltare personala si cum le poti folosi?
  4. CEA MAI BUNA CARTE DE DEZVOLTARE PERSONALA
  5. Cum ne automotivam in cele mai grele momente?
  6. De ce dezvoltarea personala este o prostie?

Prin ,,cursuri de dezvoltare personala,, , ma refer la orice materiale de dezvoltare personala care sa ne ajute sa ne marim nivelul de cunostinte asupra mintii si corpului nostru!

Cand eram mic am auzit de multe ori ideea ca ,, parintii si batranii stiu cel mai bine cum sa ne traim frumos viata,, dar cand am inceput sa invat despre minte si efectele mintii asupra corpului, mi-am dat seama ca foarte putini oameni traiesc cu adevarat fericiti, majoritatea parintilor si bunicilor nostri au trait toata viata ca fiind stresati, tristi si avand in minte ideea ,, trebuie sa ma sacrific pentru copii,,. Chiar crezi ca acei copii se bucurau de viata cand vedeau ca parintii se sactifica pentru ei? Eu categoric nu m-am bucurat!

O mare parte din istoria omenirii, parintii si batranii erau cei mai intelepti oameni. Ei ne puteau ghida prin viata pentru ca stiau cum sa traiasca, stiau cum este viata, cum se fac anumite activitati, cum sa gandeasca pentru a trai o viata frumoasa.

De ceva timp insa, lucrul acesta s-a schimbat total. Modul nostru de viata evolueaza foarte rapid, apar inventii noi, moduri noi de gandire, descoperiri noi in foarte multe domenii, iar ceea ce stiau parintii nostri este aprope inutil pentru noi acum ( daca nu tin pasul cu evolutia ). Ceea ce ne spun bunicii nostri, modul lor de gandire si de traire a vietii, este aprope 100% inutil pentru timpul nostru. Si aici intervine dezvoltarea personala. Dezvoltarea personala ne ajuta sa ne formam o gandire adaptata la evolutia rapida a vietii, ne ajuta sa fim fericiti cu noi si sa traim o viata asa cum vrem!

Studiind materiale de dezvoltare personala mi-am dat seama de o calitate pe care orice carte, curs, articol, etc , este nevoie sa o aiba! DACA NU O ARE, DOAR ITI PIERZI TIMPUL STUDIIND ACEL MATERIAL!

Sa fie informatii care se pot aplica in viata reala!

Aceasta calitate este esentiala pentru ca dezvoltarea personala are efect doar daca ceea ce inveti se poate aplica in cazuri concrete!

De fiecare data cand lucrez cu un om pentru a isi schimba mentalitatea, este esential ca ceea ce il invat, sa poata aplica in cazuri concrete si chiar sa il ajute. Daca ceea ce il invat nu este aplicabil pentru el, atunci e INUTIL!

Deci in concluzie, fii atent ca fiecare material de dezvoltare persoanala pe care il parcurgi, sa fie aplicabil in viata reala, in caz contrar, doar iti pierzi timpul!

Author: Paul Gavris

Salut! Ma numesc Gavris Paul si imi doresc sa ajut cat mai mult lume sa iasa din groapa unde am fost si eu o mare parte din viata. O groapa adanca plina de descurajari, bulling si sentimentul constant ca ,,cine sunt eu sa reusesc ceva in viata,,. Am avut un moment decisiv in viata mea cand am spus STOP! Si de acolo a inceput noua mea viata, o viata plina de sentimente placute si implinire. Normal ca mai am si clipe grele, toti avem, dar acum stiu cum sa le gestionez! Hai sa te invat si pe tine cum sa ai viata pe care o vrei! ​https://www.facebook.com/paulgavris7

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *