Sport

Sportul a fost dintotdeauna important in viata noastra. Beneficiile sportului sunt cunoscute de catre toate persoanele.  Pe langa faptul ca te ajuta sa ai parte de o sanatate mai buna, sportul ajuta si la imbunatatirea aspectului fizic.

Un alt aspect important al sportului este ca te ajuta sa iti mentii greutatea. Daca vei practica sport in mod regulat vei beneficia de mai mult beneficii cum ar fi : vei avea mai multa incredere in tine, vei deveni mai rezistenta din punct de vedere fizic, vei dormi mai bine, nu vei mai fi atat de stresata, vei aprecia mancarea mai sanatoasa si vei avea parte de mai multi muschi si mai putina grasime. In plus si mancarea pe care o consumi va fi digerata mai usor.

Sportul mai ajuta si la imbunatatirea sistemului imunitar. Daca vei avea parte de sport zilnic atunci sistemul tau imunitar va fi mai bun si vei putea pastra la distanta racelile si virusii.

Persoanele care fac sport in mod constant vor intelege ca trebuie sa evite alimentele procesate, fast-food-urile dar si panificatia. Acestea vor consuma mai multe fructe si legume pentru a avea parte de vitaminele si mineralele de care corpul are nevoie.  Pe langa faptul ca ajuta la pastrarea sanatatii acestea te vor face sa te simti mai bine.

Author: Loreley

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *