Preot din judetul Giurgiu creste 30 de copii

Un preot din judetul Giurgiu creste 30 de copii si le sprijina pe mamele lor asa cum poate el mai bine. Preotul Valentin a fost ajutat de localnici si a gasit o cladire pe care a transformat-o intr-o adevarata locuinta.

Parintele a facut tot ce a stat in putinta sa isi ajute enoriasii si ca acestor mame si tuturor acestor copii sa nu le lipseasca nimic. In aceasta locuinta copii pot primi consiliere psihologica si pot primi ingrijiri medicale adecvate. In plus se mai gaseste si o sala special amenajata pentru diverse activitati.

“Apoi totul a decurs firesc, iar familia sa de suflet s-a tot marit. Acum vechea cladire adaposteste mai multe mame si 30 de copii.” transmite parintele. Fiecare copil isi stie rolul sau in casa si au invatat sa aiba grija unul de cealalt. Parintele stie ca se poate baza pe acesti copii mai ales ca in acea locuinta exista o regula importanta pe care toata lumea prezenta trebuie sa o urmeze, si anume nimeni nu are voie sa fie trist.

Din lipsa banilor parintele Valentin nu a putut sa le ofere tuturor acestor copii mai multe. In cazul in care iti doresti poti face oricand o donatie. Vei avea siguranta ca toti banii tai merg pentru ingrijirea copiilor.

Orice mic ajutor primit l-ar putea ajuta pe preotul Valentin sa ii schimbe viata unei mame si a copilului ei. Indiferent de suma pe care ai ales sa o donezi trebuie sa stii ca preotul se bucura la orice  mic ajutor.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *