Fir direct cu Dumnezeu

Preotul Dan Damaschin din Iasi are putea de a misca inimile tuturor oamenilor cu faptele sale. Acest preot este cunoscut pentru minunilee pe care le faci. De-a lungul timpului a ajutat la schimbarea multor vieti si a incercat sa aduca pe drumul cel bun pe toate persoanele care aveau nevoie de asta.

Preotul Dan Damaschin sustine ca nimic din ce face nu este supraomenesc. Desi preotul sufera de diabet asta nu il impiedica sa isi duca la bun sfarsit toate sarcinile de zi cu zi.

Acesta viziteaz in mod constant cele mai sarace familii din judetul Iasi si ii ajuta pe acestia cu tot ce poate pentru a supravietui. Mai mult de atat preotul are in grija 4.000 de copii. A construit doua vile pe care le-a daruti pentru doua familii care aveau 10 si 8 copii.

Preotul Dan Damaschin  a infiintat asociatia “ Glasul vietii” si prin aceasta a determinat sute de mame sa nu avoteze, drept rasplata le-a oferit acestora un acoperis deasupra capului dar si speranta zilei de maine. “ Casa Vietii” este un complex cu zeci de garsoniere pe care preotul le-a dedicat fetelor insarcinate. „La o simplă medie de cinci copii de mamă, practic, într-o singură zi, asigurăm supraviețuirea a 942 de persoane timp de o săptămână”,  a transmis preotul. Pe acest preot il vei putea gasi la capela Maternitatii “ Cuza Voda” din Iasi. In cazul in care doresti sa faci o donatie pentru toti acesti copii si oameni sarmani din Iasi o poti face prin intermediul parintelui.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *