Cazare Manastirea Buna Vestire – Oradea

Oradea este unul dintre cele mai dezvoltate orase ale Romaniei.  Daca ai ajuns aici trebuie sa vizitezi neaparat Cetatea Oradiei care a fost construita chiar de pe vremea regelui maghiar Ladislau I , mai exact in anii 1077-1095. In aceasta cetate te poti bucura de 5 bastioane, 12 carpuri si un palat gotic.

Dealul cipuerca este un loc pe care nu trebuie sa il ignori.  Poti ajunge aici cu cea mai mare lejeritate cu ajutorul masinii personale.  Casa Republicii este un al loc in care trebuie sa ajungi.

Daca vrei sa te poti bucura de Oradea dar si de manastirea Buna Vestire trebuie sa cauti cazare Baile Felix. Asa vei putea vizita toate atractiile turistice pe care le doresti si vei primi si relaxarea si confortul cu care esti obisnuit.

Manastirea Buna Vestire a fost infiintata in anul 1997. Dupa ce s-a construit acest lacas a fost lasat in paragina pentru mai bine de jumatate de secol. Intre timp biserica a fost reconditionata sit e vei putea bucura de ea. Daca planuiesti sa ajungi aici te asigur ca nu vei regreta, linistea si pacea sufleteasca sa te determine sa devii mai bun si sa te reintorci aici ori de cate ori vei avea ocazia.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *