Cazare la Manastirea Sfanta Cruce – Oradea

Manastirea Sfintei Cruci a luat fiinta in anul 1992 si o poti gasi la doi kilometri de orasul Oradea. In momentul in care manastirea s-a construit in aceasta zona nu exista nicio alta locuinta. Aceasta biserica este un adevarat complex monahal.

   Ce face aceasta manasitre atat de speciala?

Manastirea numara 75 de maici iar in fruntea lor se afla maica stareta Stavrofora Mina Badila si parintele duhovnic Atanasie Paleu.

In aceasta manastire vei gasi pictura ce reprezinta Vamile Vazduhului. In interiorul manastirii  atat peretii cat si tavanul sunt acoperiti de pictura murala de inspiratie bizantina care infatiseaza scene cu personaje biblice.

Daca vrei sa vizitezi aceasta biserica cel mai bine este sa cauti cazare Baile Felix. Doar daca vei gasi o cazare calitativa vei reusi sa ai parte de o vacanta de neuitat. Chiar daca ai impresia ca nu vei sta foarte mult timp la cazare tot pe vei intoarce acolo pe timpul noptii.

In aceasta zona vei gasi o multitudine de atractii turistice care te vor face sa revii ori de cate ori vei avea ocazia. Manastirile din aceasta zona, frumusetea naturii dar si multe alte atractii turistice fac ca in fiecare an aici sa vine o multime de turisti.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *