Cazare gratuita la Metocul Baile Felix

Vrei sa ai parte de o mica vacanta in care sa te relaxezi si sa uiti de grijile de zi cu zi? Atunci vino la Baile Felix, doar aici vei avea parte de linistea si de rasfatul pe care il doresti.

Cauta pentru inceput cazare Baile Felix dupa care te poti interesa si poti vizita toate atractiile turistice care sunt prin imprejurimi.

Pe langa asta un sejur la Baile Felix este tot ce iti poti dori. Vei vedea cat de mult conteaza sa ai parte de un sejur linistit in care sa te poti bucura de izoarele termale si de confortul cu care esti obisnuit. Conteaza foarte mult ca in vacantele pe care le faci sa ai parte de cateva zile in care sa te poti odihni si sa te simti cu adevarat in vacanta.

Metocul Baile Felix cuprinde o biserica din lemn realizata in secolul al XVIII –lea. Acest metoc mai detine si o colectie de icoane vechi. Vei vedea ca in acest loc iti vei putea gasi linistea si vei simti cum istoria si religia te vor invalui. Este o atmosfera de vis care iti va asigura cea mai minunata vacanta de care poti avea parte.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *