Afla totul despre origami

Origami provine din doua cuvinte, si anume  “ ori” care inseamna pliere si “kami” care inseamna hartie. Cuvantul poate fi definit ca practia hartiei pliabile. Acesta este asociat cu cultura japoneza dar cu toate astea aceasta arta mai este disponibila si in Europa sau China. Practic trebuie sa modifici hartia plianta prin taiere sau lipire.

Hartia poate lua diferite forme precum: flori, animale dar si ceasuri sau dragoni. Totul tine doar te tine si de cat de multa rabdare ai.  Daca esti foarte indemanatic origami poate lua forme precum cupe, farfurii , cutii de diferite forme dar si servetele ornamentale.

Origami este o metoda perfecta prin care iti poti petrece timpul alaturi de copilul tau. Este un joc interactiv care ii va dezvolta abiliatile dar si imaginatia. Trebuie sa iei in caclul acest mod de joaca frumos si atat de popular. Vei vedea ca cel mic va indragi imediat aceasta metoda atat de frumoasa si de distractiva. Cu ajutorul hartiei pliabile cel mic poate invata cum sa faca o floare iar in timp daca va fi pasionat de origami va putea sa invete mult mai multe. Poate face pasari, catei sau de ce nu o chitara sau un pian.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *